Nu ai facut bine, ai facut foarte rau. Telefonul trebuia sa il scoti inainte sa iti intoarca spatele, sa ii faci poze si din fata si din spate, sa faci o prezentare in PowerPoint, si sa o prezinti aici pe TPU. Chiar imi imaginez o negresa ca buze mari si fundul pe "jumate" gol intre multe suedeze blonde Ah, ce fantazi ai trezit in mine...
Foarte frumos! Cred ca te distrezi acolo in Suedia si e foarte frumos, mni-ar placea sa ma distrez si eu asa cum o faci tu! Pe la noi pe aici vad foarte rar un negru, aproape niciodata o negresa nu am vazut niciodata ca nu am avut unde! Sa ne mai spui cum te distrezi tu mereu si ce poze mai faci! Sa fii iubita ursulico!
@brosu: hai sa-ti spun ceva, intr-adevar am o imaginatie bogata, dar aceasta poveste nu este o improvizatie, o ursoaica ca mine nu minte niciodata, nu vorbesc sa ma aflu in treaba, ci cu rost, tot ce mi s-a intamplat pana acum este realitate
@cristacheceliute:, intrebarea este la sfarsitul acestei povesti.Stiu,tie iti sta deja gandul la buze mari, fund mare, etc. Daca vrei sa te convingi, iti trimit odata si odata poza si atunci te vei satura de privit (pictures cu funduletul gol)
Sigur stia ce spectacol ofera ca are acasa oglinda! Intentionat a acoperit doar jumatate ca, daca il lasa tot, era prea mult! Daca ii arata-i poza, iti dadea si autograf pe ea!
Depinde de situatie. Un lucru e sigur. Nu trebuia sa ii faci "hop pictures". Restul depinde de situatie. Puteai foarte bine sa o avertizezi, si pentru aceasta iti trebuia mult tact si intelegere, altfel o faceai sa se simta jenata, sau chiar sa se ia de tine (am vazut cindva un asemenea caz cind un barbat a atentionat o femeie, si ea s-a luat urit de tot de el, desi el era bine intentionat), si in plus, mai si atrageai astfel atentia celor din jur. Nu stiu, tu sti conjunctura in care erati, cam ce fel de persoana parea a fi, si in functie de aceasta trebuie sa te decizi cind vezi asa ceva daca sa ii spui persoanei sau nu.
Si inca ceva. Gindeste-te daca ai fi fost tu in situatia ei, ce ti-ar fi placut mai mult, sa fi avertizata si astfel sa inceteze "show-ul", sau toti (toate) sa taca si sa te lase sa mergi asa, pina ce realizezi singura in ce stare te afli? Poate ca ar fi bine ca si in functie de acest lucru sa decizi pe viitor ce vei face in asemenea situatii.
Tare asta '' daca nu mi s-a zbarlit blana'')
Pai nu stiu poate ca trebuia sa-i spui. dar daca ti-a intors fundul.nu merita.
O mica intrebare:Ai facut poza cu blit?(curiozitate).
Cred ca poza este intunecata, mai ales daca fundul ei era maaaare si neeeegru si umplea toata poza.
Ai facut bineee:X:XDoar esti o ursulika nebuna care se respecta vezi sa nu uiti sa imi trimiti poza
puup:*
Deci, sa recapitulam, se vedea jumatate de fund gol si niste buze foarte mari. Tu de fapt voiai sa ne spui ca ti-ai luat telefon cu camera foto?
@ursulika nu cred ca poate fi ceva ce n-am vazut, dar daca ai asociat fundul cu buzele eram comfuz daca e jumatatea de sus sau de jos gata ma opresc ca devine vulgar si mai intra si copii
Pai daca vrei sa te amuzi nu am nimic impotriva . Ceea ce iti spune instinctul tau e cel mai bun raspuns.
Ştii cred ca te ţii de glume, eu te întreb ce fantezie aveai chînd te uitai la buzele ei, apoi bine că a scăpat de prindeai în labuţe cred ca prafu se alegea de ea apoi fiecare cu necazu lui...
Ai uitat sa zici si cealalta parte...ca eu eram in spatele tau si iti filmam fundul tau! eu zic ca am facut bine amandoi
Ai o imaginaţie debordantă, sigur că ai făcut bine, dar trebuia după asta să îi spui şi de spectacol.
Julyly2089 întreabă: