Eva: Auzi Adame, stau cu tine aicea de o vesnicie. M-am cam plictisit! Gura nu-ti mai tace, zici ca esti muiere, frunza nu-ti mai pica.Ba mai mult, ti-a crescut barba pan' la...si nici nu te speli. M-am saturat de tine ca de mere padurete. Ma duc la vecinul sarpe, ca tot imi face ochi dulci si are vorba mieroasa. Am auzit ca are si mere bune si coapte, zemoase...mmm, imi lasa gura apa! Nu ma intereseaza nici ce zici tu, nici ce zice tac-tu! Haidi pa!
Adam: Evooo, un' te duci, fa Evooo! Stai asa, nu pleca! Stai fa, ca vin si eu.
Nu musca din mar, e copt dar are viermi. Nuuu, nu muscaaaa!
No bine, musca! Da si mie.
- Eva, eşti cea mai înţeleaptă femeie.
- Adam, ai...nasul cel mai mare.
Dar mai interesant e cum se aştepta preaînţeleptul God să fie ascultat, când cobaii lui erau lipsiţi de el de cunoaşterea binelui şi răului. I-a făcut tonţi, ca apoi tot el să facă pe indignatul şi să-i pedepsească. Ce poveste bolnavă...
Eva: - Adameeee...
Adam: - Da, fă?!
Eva: - Mi-aș dori ca după ce mor să ajung în Rai...
Adam: - Așa, și?
Eva: - Și să stau întinsă, așea, pe spate... și să-mi susure vântul prin plete.
Eva: - Și, tu să fii lângă mine, așea, și să mă ții de mână...
Eva: - Și să ne iubim, să dormim, să mâncăm...
Adam: - Apropo de mâncare fă, ce-i cu măru' ăla la tine-n mână?
Eva: - Juma' de preț era, Adame, nu te supăra. Jumate-n cap.
Adam: - Iară shopping-ul ăsta mă falimentează.
Eva: - L-am luat de la un șărpe.
Eva: - Era din copacu' ăla interzis...
Adam: - VAaaaaai...
Nu mi-ai luat și mie?
Vad ca mi-a publicat doar jumatate din ce am scris! Vin cu complectarea imediat.
O să ajungă în Iad, pun pariu.
Asta nu stie decat Dumnezeu unde va ajunge.
La judecata de apoi...
Dap, care nu se va sti cand va fi, nu stie nimeni cand va veni, doar Dumnezeu stie secunda, minutul, ora, ziua, anul
Relaxeaza-te, nu e nici-un risc! Hai si tu cu o idee, la subiect. Hai ca ofer premii daca ai fantezie.
Dar eu știu când va veni marele sfârșiiiiiiiiit, mwahahaha
Mai simplu: Apocalipsa. :3
Pot să-ți dau eu ție un cadou?
https://www.google.ro/......ps?/search
Alege-l pe care-l vrei. :D
Ce draK nu-ti convine? Piei satano!
A: Evuţa mea, luna şi stelele mele, îţi dăruiesc tot ce am şi am moştenit până acum. Îţi ofer dragostea şi fidelitatea (ironia primului cuplu) mea. Doar lasă-mă să mai intru o dată în lăcaşul tău. Cine ştie? Poate se va ivi ocazia să avem un urmaş. Haide, Evulico, vino la mine, că de nu, sosesc eu la tine!
E: Adame, ia-ţi duhoarea şi pleacă departe.
A: Îţi mărturisesc, n-am mai iubit pe nimeni aşa. Hai să ne scăldăm şi facem treaba aia acolo, în apă. Ah, doar imaginează-ţi ce plăcere!
E: Adame, mai bine mă duc să muşc dintr-un măr decât...decât să te primesc în mine.
Eh, am aberat şi eu.
Ai cam intrecut masura, dar gluma e putin cam...pe timpuri nu se vorbea asa, nu se stia engleza, etc. etc.
chiftelutacrocanta întreabă:
Venerabilul întreabă: