N-am uitat de tine, am facut-o specia sa poti sa rapunzi la care vrei tu!
wow...dar nu era nevoie, domnişorule
Apropo, am uitat de Killy, deci ea are dreptatul sa raspunda la oricare din intrebarile de mai sus!
Cum y.o n-am intrebare, am timp sa raspund la şălelalte:
1.Pactu' cu Moartea. mai urmeaza Foamea si cu Frigu'
2. ţâgaaaani, noo, asta-i Tudi si atat.
3. Haaaaaaaaa OO nu credeam sa aud asta.
4. Sa astepti tu asta.
5. şi vrea sufleţălu' tau.
6. Asta-i cocalar veritabil, mancala-r mama de Killerici.
7. Puuu draşi. Ei ii place apa plata.
8. da binie faci.
9. ăsta-i găiuţ.
10 ( zăce) Implant e printre noi.
Ce? Implant e airan?
Sssshhaaaat nu mai spune la nimeni.
Deci pentru ca ai raspuns la alte intrebari care nu-ti erau adresate tie trebuie sa fac urmatorul lucru...
Daisuki, vrei sa fi ucisa datorita faptului ca ai raspuns la celelate intrebari?
Pfff, mai intrebi? Aduc eu funia?
Hou, ca tu te omor, daca nu raspundeai la intrebare se considera da, si doar atunci mureai, asa nu patesti nimic!
Mor cu stil a?
Nu mori nici cum, primul care moare de aici sunt eu, deci pana nu mor eu n-ai voie sa te sinucizi!
Si daca te mor eu?
Nu se pune, n-ai vazut mai sus, mi-au revenit puterile de shinigami!
Doar eu omor pe aici!
Y.o-s drac veritabil. Nu te compari cu je.
Esti obsedata de mine, de unde vei sa incepi sa ma mănânci?
De mana, ochii stiu ca-i las ultimii.
Da tu nu stii ca esti febletea mea? O.O
Deci, intrebarea la fel de stupida ca si autorul. Am vorbit cu Dantellion ieri fiindca am vazut ca-i place muzica clasica insa am vazut ca degradeaza cu voi, si l-am intrebat care-i problema, el mi-a spus ca nu poate sa va inteleaga, nu spun de ce fiindca doresc sa pastrez confidentialitatea convorbirii, mi-a spus ca nu mai intra pe TPU din cauza a doi useri pe care la fel nu-i voi mentiona. Dar nu-i de mirare ca a plecat ca altfel degrada complet ..Nu am putut sa vad cum un frate de-al meu cui ii place muzica clasica din epoca romantismului se degradeaza cu niste primate ca voi. Semnat NeoMinerva.
Calm down, daca jignesti pe cine, jigneste-ma pe mine, nu pe toti userii din acest site, nu merita toti asta!
Nu, Doamne fereste , nu m-am apucat de nicio manea.
Si nu, nu sunt prietena cu satana, e inocent.
Satana e inocent? :X
Nu, nu, nu la asta ma refeream.
Altcumva Ca te cheama "innocent".
Nu stii cine-s?
Esti Mad .
DaciaRomania întreabă: