anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astept raspuns de la toti, momente amuzante din a voastra viata vreau si cat mai multe, voi astepta pana se vor face macar 20 raspunsuri si dupa aceea funda!

Răspuns Câştigător
| annakarenina a răspuns:

Astazi am dansat cu Set, cainele meu, vals.

3 răspunsuri:
| MBG a răspuns:

1.Unul dintre colegii mei a pus o piulitza parca pe scaunul profesoarei,intra profesoara de franceza se pune pe piulita de pe scaun, se ridica brusc(uitandu-se urat la noi) si deodata intreaba:
Cine a pus piulita pe scaun?
Si noi, fiecare aratam cu degetul spre colegul de banca laughing

2.La ora de sport faceam ceva exercitii de incredere,unul trebuia sa se lase pe spate si un coleg sal prinda, deodata apare o musca chiar cand trebuia sa il prind pe colegul meu, eu eram atent dupa musca si el a cazut in fund laughing

3.Beam lapte la scoala in ora de Biologie(ne lasa sa mancam si sa bem) si povesteam cu colegul meu de banca, deodata vine profesoara si bate brusc in masa, eu m-am speriat si am scuipat cu latpele si gura pe ia rolling on the floor a fost foarte jenant.

4.A venit directoarea la noi in clasa sa ne spuna ceva,si eu din spatele ei faceam tot felul de semne(ii puneam coarne, ma prefaceam ca sunt ea etc.), dar m-am pus bineinteles unde ma puteam vedea copiii.

5.Este legat de ce era la nr. 4, pana la urma m-a vazut directoarea si m-a pedepsit ca pana de Halloween sa merg in fiecare clasa la prima ora si sa spun:Sunt bolnav de Nesimtire Fatala, si daca nu strang 10 milioane pana de Halloween voi muri. Dati-mi si mie niste bani,ca sa nu mor. Si venea directoarea cu mine sa vada daca zic, a fost umilitor, inca si acum trebuie sa mai spun.crying

6.Eram intr-o pauza cu copiii si stateam langa usa,si am inceput sa il imit pe dirigintele nostru, chestia amuzanta este ca dirigintele era chiar in spatele meu, eu ma tot intrebam de ce sau oprit din ras.Si cand m-am uitat in spate, era sa fac infart laughing

7.Mergeam pe strada,deoadata apare o femeie care saluta pe toata lumea de pe strada,si vorbea singura. Dupa ce m-a vazut a inceput sa ma fugareasca,eu am luat-o la fuga,pana la urma m-a prins si mi-a spus:Ce mai faci? eu nu am spus nimic,dupa aia mi-a spus:Vrei un leu?, eu nu am spus nimic, mi-a dat un leu in mana si dupa aia a luat-o la fuga dupa alt copillaughing rolling on the floor

8.Am vazut un politist care vorbea la telefon, am vazut ca s-a uitat la mine si a inceput sa fuga, si eu am luat-o la fuga.Pana la urma m-am impiedicat. Dupaia vine ma ridica si imi spune:Ai grija pe unde mergi, acum trebuie sa plec ca am o urgenta acasa. rolling on the floor Si eu credeam ca vrea sa ma prinda pe mine laughing

Cam atatea imi amintesc.winking

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Azi:
eram la ziua prietenei mele si eram pe tocuri.Tortul se afla in spatele meu.Cand am vrut sa sar(de bucurie ca a venit sarbatorita) am cazut cu curul in tort rolling on the floor (crede-ma a fost foooarte jenant)
Acum o saptamana:
Eram in autobuz si o fata(parea foarte obisnuita)s-a asezat langa mine.Trebuia sa ajung la serviciul mamei mele ca sa o ajut la ceva si eram grabita.Am intrebat-o cat e ceasaul si se uita ea la mine si zice:
Daca imi dai iti zic
Ma uit eu la ea si ii zic:
-Ce sa iti dau?
-M*** in gura
M-am ridicat si m-am asezat pe alt scaun laughing
acum o luna:
Bunicul meu a venit la mine.A stat 5 zile. Dintre care a 3 a zi a zis sa ma duca el la mall, la mec. Tanc s-a nimerit sa fie colegele mele acolo.Ele au trecut pe langa masa unde stateam eu cu bunicul si il intreaba pe bunicul meu:
-Buna ziua! Ce mai faceti?
-Uite se sa fac, ma duc sa-i cumpar lu asta' mica niste barabule prajite de la miecdonald.
Cam astea au fost cele mai recente momente amuzante din viata meah big grin
funda?puppy dog eyes

| MyChemicalRomance a răspuns:

1 La scoala a venit o noua profa de romana. Nimeni nu o suporta, iar la ora de mate( facem cu unu mai nebun) am inceput sa ii zicem cum ni se pare profa incepe o colega: parca ar fi strigoi, e mai frumoasa bunicamea care a murit acum 3 ani, ciuma...rolling on the floor in acel timp intra profa. Dupa ce ascultase la usa tot ce am vb. nu vreti sa aflati ce s-a intamplat dupa aia...
2. La ora de mate, cu ala mai nebun, am inceput sa glumim si face profu : " Popescule, in timp ce bei o bere o belesti de 2 ori"rolling on the floor saracu baiat nu stia ce sa faca prima oara
3. Am crezut ca e cea mai tare zi din viata mea, aratam super si vroiam sa il cuceresc pe colegul meu, pe care il plac totul perfect pana cand : am mers la magazin si a facut o pasare in capul meu (n'am zis nimic, ma crezut ca o sa am noroc cu asta), in curtea scolii am alunecat pe zapada si am cazut in fund in fata acelui baiat. cand am ajuns in clasa m-am asezat pe scaun, cand m-am ridicat eram plina de ciocolata pe blugi, ii aveam si albi. Ziua mea speciala a fost super naspa, acum partea buna Am aflat ca acel baiat ma place.