| vali4789 a întrebat:

Atat de disperati sunt romanii dupa masini incat ajung sa-si ia masini de la englezi cu volan pe partea dreapta! Un BMW la noi de exemplu costa 9000. Prea mult! il iau cu volan pe partea dreapta la juma' de pret.Ce conteaza ca are volan pe partea dreapta BMW sa fie! E ok?

10 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

"dar totul e ok, am înțeles ce vrei"
Meh, se potrivea melodia cu întrebarea.

| vali4789 explică (pentru Musique):

N-am inteles ce-ai spus...dar sunt de acord cu tine

| Musique a răspuns (pentru vali4789):

Mă bucur. laughing)

| MâţulMov a răspuns:

Nu e ok, dar asa e romanul nostru.
Dupa ce ca prinde 180 la ora, daca nu mai mult, mai are si volan pe partea dreapta.Peste 2-3 zile la stiri: ''Vaiii copiluuuu' meuuuu! De ce o trebuit sa isi ia el dracii din asteaaaaa! Vaii de mineeee!''

| єχcєєℓ a răspuns:

Ce văd toți românii la BMW-uri?
Eu prefer un Murcielago
smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să fii român şi să ai BMW a devenit deja prea banal. Să fii român şi să ai BMW cu volan pe dreapta... ei bine, asta da realizare. Oricum, mulţi români nu sunt în stare să meargă pe şoselele din ţara asta având volanul pe stânga, darămite cu volanul pe dreapta, fiind un dezavantaj din multe puncte de vedere.

| DomnişoaraClannad a răspuns:

Nu ştiu moşule, nu sunt din cartierul ăsta.

| sebyse a răspuns:

De ce ar costa mai putin masina ca are volanul pe dreapt
preturile sunt facute dupa costurile materialului salatrile muncitorilor si transport

si tosi find masina Germana cu volanul pe dreapta ar trebu sa fie facuta la comanda(cred) le-ar face mai scumpe (nu stiu exact de ce)

| sebyse a răspuns (pentru sebyse):

Care le-ar face mai scume

| vali4789 explică (pentru sebyse):

Baietii care aduc masini de afara si le vand in Romania, aduc masini cu volanul pe partea dreapta.Este diferenta de preturi.