| andrutza99 a întrebat:

Atentie am o intrebare! De ce s-au inventat temele e plictisitor! Deci cine imi da cel mai anuzant raspuns ii dau fundita PS:Cine le-a inventat e un mare prost!

Răspuns Câştigător
| SaintJimmy a răspuns:

[o să iau 70 de stupizi şi nefolositori]
Poate că voi, copiii ăştia mai mici, nu înţelegeţi rostul temelor şi le priviţi că pe un chin. Temele se dau pentru a exersa şi a pune în practică ce ai învăţat la şcoală, pentru a înţelege mai bine lecţia. Doar gândeşte-te cum ar arată media ta la un obiect dacă n-ai avea teme. Ai înţelege ceva din tot ce-ţi predă profesorul ăla nenorocit? [Dacă vrei să vezi cum arată o astfel de medie, fă cum am făcut eu în clasă a 5a, când am refuzat în nerepetate rânduri să-mi fac temele la mate. ]
Abia aştept că generaţia asta să se trezească la realitate.

9 răspunsuri:
| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ca sa te simti acasa ca la scoala laughing

| AcidCuSange a răspuns:

Cine le-a inventat a vrut sa murim de plictiseala, ci si pentru ca voia sa se razbune pe copii si sa le ia din timpul de stat pe TPU, la categoria Trivia/Amuzante sau sa ii caute profilul lui @andrutza99, ceea ce recunosc ca ar fi distractiv.

| MBG a răspuns:

Temele sau facut, ori sa nu ne putem distra, ori sa nu uitam ca a doua zi e scoala si sa fim mai tristi.

| Shery a răspuns:

Temele au fost inventate cu scopul de a te invata pe tine sa scrii corect romaneste.winking

| CopilRasfatzat a răspuns:

Cine le-a inventat e un hapciupalitic!rolling on the floor)

| Macriii a răspuns:

Cred ca s`au inventat ca sa ne de`a de lucru si sa ne batem capul ca sa nu putem sa ne bucuram de copilarie, si ca adulti sa poata sa ne zica si sa ne certer ca nu am facut bine si ca am gresit acolo si nu mai stiu ce...
Varianta a 2-a
S`ar putea ca temele sa se inventat ca sa luam note rele sau bune ca sa ne strice mediile si sa ne enervam ca am luat nota rea si nu intram la examen si cam asa ceva

fundita :*?

| crinutzz a răspuns:

Decii temele sunt inventatee de profa de matee si le folosesc toate profesoarele ca sa ne tortureze

| zOoZoLeee a răspuns:

Daca nu am face teme am face numai chesti marpha :X [pentru noi copiihee hee], iar daca avem teme [frustrated]...adulti ne pot manipula exact cum vor ei.

| Nuvazicnumele a răspuns:

Stai ca stiu ca sa ne toca in fiecare zi capul (temele) si cineva care a inventat temele era un tocilar si a vrut sa fie tare si mare si sa ne toce capul laughing