Uite filmuletul...cineva ia gasit: Michael, Elvis, Isus...
http://www.youtube.com/watch?v=KHyH5miB2JM
Si elodia face coregrafia sau cum? Cred ca sunt ruda cu mama omida, fiindca tocmai am o viziune: vad un grafic si linia de la rating cum trece prin tavan. Romania is my country...
Voi chiar nu ati aflat? michael jackson, elvis presley sunt cu elodia in vacanta)
Voi chiar nu ati aflat? michael jackson,elvis presley sunt cu elodia in vacanta)
Da si roxy manelista sau cum o cheama e pe o insula pustie cu Marilyn Monroe si pregatesc un film...acum depinde ce fel de film
By Dy
Xo~Xo
Astea-s ca si alea cu elodia... daca o terminat cu elodia. incep cu michael jackson mdaa. ar fi culmea sa fie adevarat... dara'i vorba de 0tv :p
No comment! Care de la otv e atat de creativ? Nu i se mai termina "inspiratia" ! Dar numai Michael si Elvis? Unde e J.F.Kennedy? Sau n'are talent muzical?
La OTV e posibil totul...acolo si mortii invie si cei disparuti stau ascunsi de lume si de distreaza se simt bine...beau,chefuiesc...ce stiti voi...maine poimaine o sa mai auzim k oasele ELodiei( ca ale lui Michael nu prea au cum [e mort de prea putin timp ] )s-au intalnit cu ale nu stiu cui si au dat un mare party \ )
Doamne iarta-ma...Mari prostii mai pot fi inventate
Prostia omeneasca are un nou nume : OTv...sau Zero Tv...
Si asta e si parerea mea despre cei care se uita la scalambaielile de acolo...
Ei si voi acum. Elodia deja se stie ca s-a maritat cu un print al petrolului din orientul mijlociu. Doi ani s-a uitat la televizor si s-a amuzat de anchetele in direct ale lui Diaconescu
Dar asta cu cele doua mari mega-giga-staruri, e pe bune, un paparazzi a reusit sa surprinda niste instantanee si le scoate la licitatie la casa de licitatii Christie's
Ultima stire, casa de licitatii Christie's a vindut deja o poza din cele cinci obtinute de paparazzi, unei televiziuni (nu s-a dezvaluit inca numele acesteia), cu suma de doua milioane de dolari. Tare, o sa vedem in direct la 0TV in seara asta, preluat de la televiziunea respectiva
Ma liniste! Ieri am fost la Michael acasa si l'am ajutat la curatenie. Azi am fost cu Elodia la cumparaturi. Maine ma duc cu Elvis la dentist. Apropo sa nu uit. Am fost cu Elodia sa isi puna silicoane. Stiti ce misto arata? Am isit cu ea in club si o fluiarau toti. Stiti unde am fost luna trecuta? AM facut un nou album si il lansam la anul pe 1 ianuarie. e facut in Hawai. Mai e unul facut in Bamahas si inca unu in Madagascar. A facut Elodia niste coregrafi de ramai cu gura cascata.
Cine a mai inventat porcaria asta? Macar in memoria lui Michael si a lui Elvis sa ii lase in pace.
Oricum super tare inventia
Michael e acum la mine si se uita la televizor la Diaconescu. E si Elvis fumeaza in bucatarie, Marilyn Monroe face sarmale, Adolf Hitler e plecat la piata sa ia carne tocata pentru mititei, iar Anna Nicole Smith se cearta cu Michael pe telecomanda. Ce mai rating o sa aiba Dan Senzationescu acum!
... da, şi s-au căsătorit şi au făcut 3 copilaşi şi au trăit până la adânci bătrâneţi... sau stai, că ei sunt nemuritori... *thinking*
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: