anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati auzit cea mai tare stire aseara la 0TV? Cica Michael Jackson nu a murit si e intr-o locatie secreta cu Elvis Presley, pregatesc un album impreuna rolling on the floor tongue

Răspuns Câştigător
Janina
| Janina a răspuns:

Uite filmuletul...cineva ia gasit: Michael, Elvis, Isus...
http://www.youtube.com/watch?v=KHyH5miB2JM

26 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Si elodia face coregrafia sau cum?laughing Cred ca sunt ruda cu mama omida, fiindca tocmai am o viziune: vad un grafic si linia de la rating cum trece prin tavan. Romania is my country...

| SweetCandy a răspuns:

Domnu Dan... da cine a mai scos-o si pe asta?laughing)

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ba nu, e la mine in sufragerie, dar nu mai spuneti nimanui.

Janina
| Janina a răspuns:

Iisus e tot cu ei nu?

| gabitza05 a răspuns:

Voi chiar nu ati aflat? michael jackson, elvis presley sunt cu elodia in vacantalaughing)

| gabitza05 a răspuns:

Voi chiar nu ati aflat? michael jackson,elvis presley sunt cu elodia in vacantalaughing)

| Jonsdottir a răspuns:

Da laughing si roxy manelista sau cum o cheama e pe o insula pustie cu Marilyn Monroe si pregatesc un film...acum depinde ce fel de film laughing

By Dy
Xo~Xo

| Danut4 a răspuns:

Nu-i adevarat eu acu' discut cu Michael si Elvis si îi aduc un suc lui Elodia.

| fluturas a răspuns:

Astea-s ca si alea cu elodia... daca o terminat cu elodia. incep cu michael jackson laughingrolling on the floormdaa. laughing ar fi culmea sa fie adevarat... dara'i vorba de 0tv :p laughingwinking

Răspuns utilizator avertizat
| Kandy a răspuns:

No comment! Care de la otv e atat de creativ? Nu i se mai termina "inspiratia" rolling on the floor! Dar numai Michael si Elvis? Unde e J.F.Kennedy? Sau n'are talent muzical? laughing

| thehope a răspuns:

La OTV e posibil totul...acolo si mortii invie si cei disparuti stau ascunsi de lume si de distreaza se simt bine...beau,chefuiesc...ce stiti voi...maine poimaine o sa mai auzim k oasele ELodiei( ca ale lui Michael nu prea au cum [e mort de prea putin timp big grin ] )s-au intalnit cu ale nu stiu cui si au dat un mare party \dancing rolling on the floor)
Doamne iarta-ma...Mari prostii mai pot fi inventatehee hee

| utzuman2006 a răspuns:

Prostia omeneasca are un nou nume : OTv...sau Zero Tv...
Si asta e si parerea mea despre cei care se uita la scalambaielile de acolo...

| dragosh a răspuns:

Super tare
chiar fenomenal as zice!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ei si voi acum. Elodia deja se stie ca s-a maritat cu un print al petrolului din orientul mijlociu. Doi ani s-a uitat la televizor si s-a amuzat de anchetele in direct ale lui Diaconescu rolling on the floor
Dar asta cu cele doua mari mega-giga-staruri, e pe bune, un paparazzi a reusit sa surprinda niste instantanee si le scoate la licitatie la casa de licitatii Christie'sbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, amandoi sub forma de ectoplasma, ne bantuie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ultima stire, casa de licitatii Christie's a vindut deja o poza din cele cinci obtinute de paparazzi, unei televiziuni (nu s-a dezvaluit inca numele acesteia), cu suma de doua milioane de dolari. Tare, o sa vedem in direct la 0TV in seara asta, preluat de la televiziunea respectiva laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, nu ai auzit bine stirea.Era vorba de 2PAC! Michael Jackson si 2PAC! tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Secretel excelent rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floorlaughing Ma liniste! Ieri am fost la Michael acasa si l'am ajutat la curatenie.rolling on the floorlaughing Azi am fost cu Elodia la cumparaturi. rolling on the floorlaughing Maine ma duc cu Elvis la dentist.rolling on the floorlaughing Apropo sa nu uit. Am fost cu Elodia sa isi puna silicoane. rolling on the floorlaughing Stiti ce misto arata?rolling on the floorlaughing Am isit cu ea in club si o fluiarau toti. rolling on the floorlaughing Stiti unde am fost luna trecuta? AM facut un nou album si il lansam la anul pe 1 ianuarie. e facut in Hawai. rolling on the floorlaughingMai e unul facut in Bamahasrolling on the floorlaughing si inca unu in Madagascar. rolling on the floorlaughing A facut Elodia niste coregrafi de ramai cu gura cascata. rolling on the floorlaughing

Cine a mai inventat porcaria asta?rolling on the floorlaughing Macar in memoria lui Michael si a lui Elvis sa ii lase in pace.

Oricum super tare inventia rolling on the floorlaughingrolling on the floorlaughingrolling on the floorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Ha, ha, ha.
O corcitură de album. Super tare, de premiul Mtv!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca crezi tot ce se spune la OTV, atunci nu e de mirare ca Diaconescu se imbogateste asa mult pe seama fraierilor. Pana la urma la televizor numai prostia are audienta in ziua de azi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Michael e acum la mine si se uita la televizor la Diaconescu. E si Elvis fumeaza in bucatarie, Marilyn Monroe face sarmale, Adolf Hitler e plecat la piata sa ia carne tocata pentru mititei, iar Anna Nicole Smith se cearta cu Michael pe telecomanda. Ce mai rating o sa aiba Dan Senzationescu acum!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna eu sunt mickhael jacasaon da am invatat romana si sunt in Romania i love you

| Vitalie a răspuns:

... da, şi s-au căsătorit şi au făcut 3 copilaşi şi au trăit până la adânci bătrâneţi... sau stai, că ei sunt nemuritori... *thinking*

| carmi_6480 a răspuns:

Da...si Elodia a ajuns in casa celor sapte pitici.