Sa se lase de cantat nu-i indeajuns
sa se lase si de viata!
*majusculeeee*
Wow! in sfarsit, o minune! Dar, doar o luna?. justinel biberonel nu o sa mai sperie cainii din tufisuri cu miorlaiala lui de pisica in calduri. Dar totusi imi pare atat de rau - abia ma angajasem la deratizare si imi cumparasem si ustensile de hingher doar pentru gaystin biberon. Daca acum nu mai miorlaie " oh, baby, baby, baby, oh" scarpinandu-se de purici nu o sa il mai gasesc ca sa ii pun scotch la gura sa taca. Nu imi vine sa cred, vecina de la 3 o sa ma lase in pace si o sa am un somn linistit.Am auzit ca jb locuieste in canal, deci sa tragem cu totii apa.
Sper ca te-am facut sa razi!
Spuse fana nr 1 al copilului cu nume pe care nu vreau să-l pronunț.
Mi-am dat seama după username, sweety.(asta ca să nu mai primesc zeci de mesaje în limbaj nedescifrabil)
Pun pariu pe orice in lumea asta ca pe tine nu te deranjeaza asa de tare muzica lui precum spui tu pe acest site.
Inca o intrebare care nu merita raspuns.
Nu am auzit asta, am auzit doar ca nu ii pasa de cei care il urasc, deoarece nici nu ii cunoaste si ca isi baga **** in parerile lor. :d
Nu conteaza, eu nici nu-l urasc nici nu sunt inebunita dupa el, imi este indiferent deci bravo lui!
La cat il urasc pe pustiu asta!
As ramane fara cerneala la tastatura
La cate am sa-ti spun; o3
Cand eram mica imi place biberonu, pe la 1-2 asa (te-ai prins la idee) da acu nu )
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: