Am intrat pe interzis cu masina in Bucuresti, toata lumea ma claxona, aprindeau luminile erau in stare sa ma loveasca cu masinile lor, mai aveam putin si ...ma astepta masina politiei care ma oprit pe dreapta. Au vazut ca nu eram din Bucuresti, eram sigur ca ma taxeaza cu o amenda. Dar am ajuns in fata lor foarte suparat mintindui ca nu mai stiu cum sa es din oras, ei au inceput sa zambeasca si cu girofarurile aprinse, in spatele lor ma-au scos pana la esirea din oras.
Eu si cativa prieteni am inchiriat o sala care avea o platforma vroiam sa dam spectacol de ziua mamei totul a fost ok cantam si dintr-o data verisoara mai mica a prietenului meu a venit si dansa si ea pe langa noi si ca sa nu cad peste ea am incercat sa o ocolesc si am cazut peste tort ca norocul ca era cel mai mic
Chiar de curand am avut o lucrare la romana si profesoara ni le dadea deja corectate. Si atunci cand m-a strigat sa vin la catedra si sa-mi iau lucrarea m-am impiedicat si era sa-mi rup gatu'. [ in termeni metaforici ]
dyenutzadyana întreabă:
Julyly2089 întreabă: