La romana primim aproape zilnic noroc ca unele sunt din carte si ne mai uitam peste ele in pauza.ne strangem toti si ne sfatuim dar tot nota mai mare de 8 nu ia nimeni.intra intr-o zi profu de istorie lucrare de control scoateti o foaie de hartie(p.s.:chestia e ca n-am invatat niciodata la istorie)norocul nostru ca dupa zice:ce m-ati crezut glumeam si eu cu voi. dupa s-a pus la catedra si sia scos laptopul din geanta(profu are vreo 26 ani) si ne-a zis sa facem liniste bineinteles ca noi ziceam ca mergem sa aruncam ceva la gunoi dar de fapt trageam cu ochiul la ce facea el. urmatoarea ora doamna de muzica vreo 27 ani vine sasta va dau lucrare de control daca nu faceti liniste si ne mutam noi mai multi in banca si stateam cu unul mai nebun si incepe ala:ce vrei ma pulifrici?
ssi au inceput toti sa rada si dupa domnul ce ne-a facut sa radem sa distrat pe coridor bineinteles a fost dat afara.noroc ca nu ne da teste fulger la mate ca...
Da,de multe ori.
la fizica in special.sunt bata la fizica, in rest ma descurc super bine la scoala, da la fizica.nup.
cand am auzit prima data...mi-a picat fata.am inceput sa repet repede-repede formulele, da aveam o lectie kilometrica.
am luat primul meu 5 in rest aveam note bune. tampita draq de profa!
Yeah. Şi încă câte...
Eu mă strâmbam şi înjuram în gând, în timp ce câţiva colegi se rugau de profi să nu dăm testul'. Eh...
Ceva de genul: "Oh doamne! Sandwich-ul de la cantina a fost stricat, plus ca am baut lapte! Stiti ca am intoleranta la lactoza...Va rog ma lasati acasa?"
Da,am avut de mai multe ori,de obicei in gimnaziu. Cele mai multe au fost,desigur, la matematica(profa spunea ca suntem clasa ei preferata, dar cateodata facea fix contrariul ) in clasa a 8-a, dupa una bucata panarama premium facuta de obicei de eu si inca doi colegi si cativa draci scosi pe gura de profa.Dar, revenind...cand primesc test fulger,injur profesorul foarte incetisor,cat sa nu ma auda, bag caietul sub banca si notez cu creionul cateva chestii pe banca(de obicei, formule la chimie si fizica ). Reactia e una de frustrare cu frica si nervi pe profesor.Pace!
Urmam 3 pasi simpli:
1)Puneam caietul deschis sub banca.
2)Insiram toate pixurile, cariocile, liniile pe banca.
3)Pe la jumatea orei le dadeam jos si in timp ce le strangeam ma uitam sub banca.
Am avut teste tunet, veneau pe neasteptate, erau foarte puternice, dar pana la urma doar gura de ele!
Reactie: imi venea sa ma ### pe mine de nervi
Dar de obicei la istorie am doua ore,si cand zice ca urmatoarea ora avem test sa vada daca am invatat pentru "azi" sau daca am fost atenti la lectia din ora anterioara,ceea ce e o prostie fiindca atunci cand povesteste ea ma plictiseste la culme,scriu chestii pe banca,cand zic chestii, nu inseamna neaparat ca scriu raspunsuri, dar si chestii adresate profei.
Nu am avut in viata mea un test fulger. Toate testele pe care le-am dat erau anuntate cu 10 secunde inainte sa le dam prin clasica si atat de,,melodioasa" expresie:,, SCOATETI O FOAIE DE HARTIE, LUCRARE!" Si noi multumeam profesorilor pentru asa o onoare de a ne anunta atat de,, din timp". Ii iubim!
*Sarcasm mode off"
Are you kidding? Logic ca am primit teste fulegere la scoala. Numai in din astea' ne tineau. Ce reactie sa mai ai? Milogeala si cam atat.
Da,bineinteles ca am avut parte de multe "teste-fulger" atunci cand ma asteptam mai putin, adica atunci cand vorbeam cu colegele mele despre haine, farduri ...si deodata venea profu`/profa si spunea cu o expresie calma si uitandu`se la noi "Scoateti o foaie de hartie!".
Eu, bineinteles, scoteam foaia si injuram in acelasi timp cu colegele mele pentru ca, deh, ne mutasem pe un singur rand ca sa fim numai fete .
Da, de mai multe ori )) reactia mea ca si a colegilor mei a fost ceva de genul : " iar? aoleu ne mai dati multe lucrari asa pe nepregatite?" ))) si nu vroiam sa scoatem foaie ))) ca sa nu dam )) amintiri din liceu
Noi primim cam pe la jumatatea orei si sincer...mi se rupe.
ori imi da test fulger ori nu tot asa invat, nu ma strofoc pentru mai mult sau mai bine
cand aud traditionala formula de introducere in poveste "scoateti o foaie de hartie si un pix" intru intr-o stare de miserupism maxim, tacticos imi caut un caiet prin ruxac, apoi scotocesc ceva pana gasesc o foaie care sa-mi convina si mai apoi caut dupa pix dar de cele mai multe ori folosesc creionul. tind sa enervez profii ca ma misc precum melcul dar nah...n-am ce face sunt luata prin surprindere.
cand intr-un final apuc si eu sa rezolv problemele/cerintele afisez pe fata un zambet ironic care exprima "bambiliciul asta e teeest?" si profii iritati ma intreaba cu ciuda in glas "prea usor pentru dumneavoastra domnisoara?"
nu e mereu usor dar fac chestia asta doar asa ca sa le fac in ciuda si ca sa-i enervez ca prin testele fulger asta si incearca sa-ti arate ca ei controleaza situatia, nu tu
Ehh pai la o ora de istorie, intra profu` in clasa si zice "lucrare de control" [ ne este frica sa copiem ca ne pune 1 daca ne prinde ] si ne-a dat mai intai sa scriem enunturile la vreo 7-8 exercitii, si noi nu stiam nici unu nimic . apoi ne-a lasa 5 minute si a zis " bagati foile in banca, am glumit ". si apoi au inceput toti sa comenteze chiar m-am speriat atunci
Era sa avem, dar toata clasa a inceput sa comenteze, chiar sa injure, asa ca a renuntat.
Sincera sa fiu am fost foarte socata mai ales ca eu nu invat daca nu dam teste, am inceput sa ma panichez implorando pe profa se anulam testulpe ora viitoare dar in zadar am tot incercat sa caut metode de copiat mi-am scris in palma, dar din pacate m-a prins profa si nota mea a fost pe masura pregatirii
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: