Eu il voi lua pe Sensei-Bro:. stiu ca se descurca la tot ce face...heyy, nu va ganditi la prostii
@nekane:daca adriana_sw33ty nu mi l da pe Bro, ma iei pe mine?...promit ca sunt cuminte
Nekane:lasa draga mea, macar sa fim noi singure si atunci sa vezi cum ne vin cele mai nastrusnice idei
@nekane:iti dai seama ce o sa iasa?... un an de zile, se vor satura aia de romani in spatiu, daca o fi cineva pe acolo bineinteles
Adriana_sw33ty - ai atatea comment-uri la intrebarea asta, mai ceva ca o fetita de 10 ani care tanjeste dupa un desen animat. Valabil si pentru. ceilalti care au transformat intrebarea in chat. Doar atat stiti sa faceti.
Super misto, tind sa cred ca este totusi un nivel destul de scazut in zona, dar ne conformam, iar voi visati.
@ursulika fara suparare dar pe @bro il iau eu ....deja pregateste bagaju in dormitor
@nekane hmmm da cu conditia sa ma iei pe mine ... ce zici?
@bubulina deci sa fie clar de la inceput ...pe @bro il iau eu ...
@ursulika sa-l intrebam ...
@broooooooooooooooo... iuhhhhhhhhhhhhhuuuuuuu! unde esti? la apel
@nekane saru'mana ...eu ma duc sa fac bagaju ... iau si pizza ... daca mai are bro dinti sa pape pizza asta de la "cafeaua" aia
Ia ia ia ia...stati putin... nu-mi convine! pai eu as vrea sa-l iau si pe bro si pe shin si pe critic .si pe nony si pe flav si pe bent si pe enigma si pe otonis si pe nicunebunu si pe SoftCristi...: oare nu se poate? sigur gasim noi ce sa facem
Probabil psiholoaga, ca ea era cu gandurile nebune, si oricum pana atunci sunt si major. )
Offf
grea decizie
nu stiu ce sa aleg
ca am mai multi prieteni aici pe TPU
pai l-as luta pe Bro, enigmuta mea si pe Gregory
Pe Pho3nix...gasim noi ce sa facem timp de un an, de preferabil clatite si gogosi ce stim noi mai bine
Le dam si extraterestrilor nicio problema, sa nu ne acuze ca le invadam spatiu'degeaba
Sa vedem ce zice Clau acum
Wow...Asta suna chiar bine!
Imi e foarte greu sa aleg pe cineva de pe TPU, ma inteleg bine cu multi de aici, dar oricine ar fi as face numai lucruri trasnite...
Buna! Eu as lua-o pe Cami sau pe Bubulina... iar de facut gasim noi ce sa facem
Julyly2089 întreabă: