Aș fi de acord cu orice propui în momentul în care vei avea minimul necesar de cultură referitor la politică și rolul executivului-legislativului în societate.
Sa inteleg din ce ai spus tu ca Basescu nu ar merita spanzurat?
Bine te-am regăsit, Alina.Nu,Băsescu nu merită spânzurat. Oamenii merită spânzurați, pentru că ei l-au votat de două ori pentru pixuri și găleți pe gratis.
Asta cam asa e!
cu toate ca eu am auzit multa lume care spunea ca in afara de Basescu nu au pe cine sa voteze,ca sunt comunistii sai mai nu stiu cum!
intr-adevar,el parea sa fie singurul care ar fi facut ceva treaba,insa,nu a putut face nimic din moment ce l-au sapat toti din toate partile! si nici unul nu o sa poata sa faca nimic din moment ce este sapat de cei din opozitie si de restul! numai ca nu s-a tinut de cuvant si nu a facut nimic din ce a promis,plus ca a inceput cu Smurd-ul si toate astea! se mai satura si oamenii, ar trebui sa iesim in strada cu totii, sa fim minim 100000 si sa se simta obligat sa demisioneze!
Cred ca o sa il votez pe Vadim la urmatoarele alegeri, ce-o fi, o fi!
Vezi tu, pe „ce-o fi o fi" se bazează românu' de când se știe pe plaiurile astea, și dovada acțiunilor lui zace peste tot unde te uiți.Too bad!
Dupa parerea ta, care ar fi cel mai potrivit, sincer?
Zamolxis,Decebal...neh.
Unicul și incoruptibilul Ion Antonescu. Știi din întâmplare niște vrăjitoare să facem o ședință de spiritism să vorbim cu el?
Din pacate nu!
L-as mai vrea macar 3 zile pe Vlad Tepes
ar sti el ce sa faca
Deci ajungem la concluzia că nu putem acționa cu românii decât aplicându-le tratamente de jigodii: moartea.
Exact!
si inca una groaznica!
sa planga pentru fiecare leut pe care l-au furat!
Spanzurat? prea putin
trebuie luat bucatica cu bucatica de pe el cu penseta si apoi pus un kg de sare in fiecare gaurice si lasat asa o zi,sa intre sarea in el si apoi tras in teapa!
unde esti mai Vlad? (Tepes) ce ai face tu acum cu nemernicii astia din guvern!
Pe bune,e un maaare nesimtit Basescu! s-a imbogatit si el acum si il doare la basca de noi,cat despre Elena,fiica lui minunata,e batuta destul de soarta ca trebuie sa isi poarte prostia peste tot,nu mai e nevoie sa o spanzuram
Sa speram ca o sa scapam de el! si cat de repede! dar pentru asta, ar trebui sa iasa mai multa lume, nu sa stea unii numai in casa si sa priveasca la TV cum stau altii in frig!
Pai daca nu-l putem determina sa se spanzure de unul singur, trebuie sa ne patam noi mainile in plus n-avem de ales...Eu pun pariu ca nici nu are de gand sa demisioneze, pe asta pana nu-i-l impusti in cap ca pe Ceau(sescu) nu faci nimic!
Lumea de la miting nu stie ce vrea. Ar trebui cu totii sa ceara impuscarea lui base si poate ca se va rezolva, asa daca ceri doar sa plece e ca si cum nu ai cere nimic!
Ca vrei să-i faci aşa ceva lui Băse...hai că înţeleg! Cu toate că nu sunt de acord!
Dar cu familia lui ce ai? Merită Maria Băsescu, şi inşelată şi chinuită, un asemenea tratament?
De Eba si sora ei...mă abţin!
Fără violenţă. Tot ce merită este să fie trecuţi pe linia moartă(!) de istorie!
Eu personal nu am nimic, pe mine nu m-a afectat nici criza nici puterea, dar cand vezi atata nesimtire din partea lor, cum au vandut tara pe nimic. Au dat tot la straini.
Au facut cele mai proaste afaceri cu autostrazile, rosia montana si multe altele!
N-as zice nu. Dar de ce doar pe Base, restul politicienilor ce au? Haide sa-i strangem undeva si sa-i lapidam
Ar fi buni niste teroristi cu dinamita la brau sa intre in parlament!
De ce să sufere una din bijuteriile ale arhitecturii lumii pentru nişte rataţi ca politicienii noştri?
Capturaţi parlamentarii, băgaţi-i în ghene de gunoi şi bombardaţi-i acolo.
Pe Ceauşescu l-au ucis, şi uite că tupeişti ca Băsescu tot există. Degeaba îl ucidem, peste 20 ani alţi nesimţiţi... din vina noastră, pentru că le permitem să fie nesimţiţi!
Bine, ma sacrific eu!
*se duce cu masina furata mai devreme la parlament*
*ramane fara benzina*
Guys, any help? Please? Am ajuns abia la Buzau...
Multi de aici vorbesc si habar nu au ce zic.E loc pentru toti sub soare nu vad de ce trebuie sa se recurga la violente. Nici mie nu-mi place base dar numai Dumnezeu are dreptul de a lua viata cuiva.Fac pariu ca si daca si-ar da demisia, tot la fel a-ti face toti."hai sa-l omoram"
Nu.un pic de discernamant, va rog.institutia prezidentiala nu are nimic de-a face cu guvernul,care conduce economic o tara. ceva mai mult pe la scoala, nu mai vb tampenii, s-ar putea chiar sa fiti crezuti.asa gandeau si fascisti,si nazisti, ca voi, si asa au murit nevinovati oameni de seama in tara asta.
Ok sa zicem ca il sanzuram pe el( dar familia nu are nici o vina) ...si daca il spanzuram pe cine punem in locu lui? tu crezi ca daca ar fi altu in locu lu Basescu ar face mai multe?
andreicristianvlad întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: