Da,am fost, dar n-am avut parte de asa multa actiune, ori parintii mei au ascuns anumite aventuri nocturne fata de mine.Dar cunosc o tipa care a inceput sa cante in somn "O, ce veste minunata".
Cica aveam 2-3-4 ani si ma jucam(in somn, dooh) pe covorul albastru cu ursuleti cu paturica mea rosie cu ursuleti.
~ asta mi-au povestit ai mei; cica m-au si filmat, probabil cu acelasi aparat care a cazut intamplator intr-un rau cativa ani mai tarziu
Cică râd in somn.
Noaptea trecută imi rodeam unghiile și eram pe jumătate adormită.
''wtf fac eu in somn''
Am căzut din pat...şi am stat pe gresie toată noaptea... si pisica dormea pe mine.
L-am prins pe varul meu la baie masturbanduse in timp ce dormea, ori se prefacea.
Da..Eram somnabula si m-am dus in bucatarie sa imi iau niste chipsuri ca eu manac chipsuri cand dorm
Si in loc sa ma duc la frigider m-am dus la mama si i-am mancat urechea stanga crezand ca e vreun chips cu aroma de afumatura!
Am vrut sa imi iau lumea in cap.Bine ca m-a vazut mama si m-a oprit inainte sa urc in lift.
Mam aruncat de la balcon si m-a prins o balena zburatoare apoi m-am dus in bucatarie si am rontait coada la pisica si ma jucam cu o bricheta
Eu? Nu cred ca vrei sa stii... M-am ridicat din pat ( cred ) si m-am plimbat prin casa si in dimineata urmatoare m-am trezit in camera bunicii mele, pe covor! Ciudat...
Mă trezesc dimineaţă în circumstanţe ciudate. M-am trezit într-o dimineaţă cu pepenele sub cap şi cu un tampon în mână.
VanessaLove04 întreabă:
Julyly2089 întreabă: