| Angeliquex3 a întrebat:

Ati fost vreodata somnambuli? Daca da, ce ati facut? Cel mai amuzant raspuns primeste funda

14 răspunsuri:
| MaliciousDeath a răspuns:

Da,am fost, dar n-am avut parte de asa multa actiune, ori parintii mei au ascuns anumite aventuri nocturne fata de mine.sadDar cunosc o tipa care a inceput sa cante in somn "O, ce veste minunata".

| Ashadow a răspuns:

Cica aveam 2-3-4 ani si ma jucam(in somn, dooh) pe covorul albastru cu ursuleti cu paturica mea rosie cu ursuleti.
~ asta mi-au povestit ai mei; cica m-au si filmat, probabil cu acelasi aparat care a cazut intamplator intr-un rau cativa ani mai tarziu

| suităr a răspuns:

Cică râd in somn.
Noaptea trecută imi rodeam unghiile și eram pe jumătate adormită.
''wtf fac eu in somn''

| PedoBarbie a răspuns:

Nu.

| W3R4 a răspuns:

Am căzut din pat...şi am stat pe gresie toată noaptea... si pisica dormea pe mine.

| Naяutσ a răspuns:

L-am prins pe varul meu la baie masturbanduse in timp ce dormea, ori se prefacea.

| Ayako a răspuns:

Era să cad de la balcon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am băgat congelatorul la ingheţat şi am mâncat un aragaz prăjit.

| IAmTheLegendary a răspuns:

Da..Eram somnabula si m-am dus in bucatarie sa imi iau niste chipsuri ca eu manac chipsuri cand dorm laughing
Si in loc sa ma duc la frigider m-am dus la mama si i-am mancat urechea stanga crezand ca e vreun chips cu aroma de afumatura!

| al9264 a răspuns:

Am vrut sa imi iau lumea in cap.Bine ca m-a vazut mama si m-a oprit inainte sa urc in lift.

| DalyanKawaiiiii a răspuns:

Mam aruncat de la balcon si m-a prins o balena zburatoare apoi m-am dus in bucatarie si am rontait coada la pisica si ma jucam cu o bricheta

| Pinky2000 a răspuns:

Eu? Nu cred ca vrei sa stii... M-am ridicat din pat ( cred ) si m-am plimbat prin casa si in dimineata urmatoare m-am trezit in camera bunicii mele, pe covor! Ciudat... laughing

| Setusanacsa a răspuns:

Mă trezesc dimineaţă în circumstanţe ciudate. M-am trezit într-o dimineaţă cu pepenele sub cap şi cu un tampon în mână.