Ma chinuiam sa o chem, eram toata concentrata
cand ma intreaba oglindae ai fata, vorbesti singura?
Am strigat-o odata intr-un bar si a venit asta:
http://www.developmentinmotion.com.au/......age_27.jpg
@Mia.nu nu sunt din Valcea.)da sunt nebuna
@georginika.am incercat si a aparut un cocktail
@Roby67. loolll
@Julian1stb.=]]]=]]]
Hai. mah ca sunteti haiosi.Va dau cateva voturi=]]]
Da fundita mea. e legata=]]
Ma...eu am incercat dar nu a venit:-s
cred ca nu am talent
Eu incerc in seara asta la 12 si va anunt daca nu cumva ma ia cu ea in oglinda lol
Am incercat anul trecut de ziua mea... A venit pe dracu.
Dar trebuie' sa recunosc ca m-am speriat pentru ca, imediat dupa ce am spus asta, a intrat pisica mea in baie.
Am urlat de am speriat toti vecinii.
Intr-o noapte pe la 12 mai exact, aud niste voci din baie, cand ma duc ghici pe cine am gasit...pe sora mea striga de zor in fata oglinzii "Bloody Mary"...nu se intampla nimic, ca ea se chinuie de cateva saptamani
Are 8 ani si uite la ce o duce capu
Bye:*
Am incercat eu.Eram conncentrata in fata oglinzi cu lumanari alea alea.si dintr`o data... nu s`a intamplat nimic. Se auzeau greieri in fundal (era geamu` deschis) m-am enervat si m-am pus in pat si m-am culcat.Boring!
Yo am incercat de toate, langa foc mi-a spus sa-i pun niste gratar...cai e foame saraca, langa oglinda se pieptana, langa prosop se spala...hai ca a dat intelingenta in mine.Bye ca ma striga Bloody Mary PE MINE sa ii dau sapunu.
Mda... Cred ca de asta nu dormeam bine...
La noapte o sa o chem... Sa imi tineti pumnii!
In Valcea e un club care se numeste Bloody Mary. Daca nu vine ea la tine, du-te tu la ea...
@matadoru.Lregenda spune ca daca la miezul noptii stai in baie ccu sase luminari si te uiti in oglinda in timpi ce te invarti de trei ori si spui Bloody Mary de atatea ori de cate ori te invarti, vei sta patru zile in coma si in a cincea vei muri.
AM luat de pe net. da si tu search pe google
Julyly2089 întreabă: