Le scary moment cand esti intr-o casa parasita la miezul noptii si vezi asta in una dintre camere...
*nu intreba cum dracu am ajuns acolo...*
Este o pisică spânzurată din Constanţa.Nu'i aşa că are nişte ochi fermecători?
Si eu credeam ca ai fost in Africa sa te pozezi cu gheparzii.
Pana la urma, ce trebuia sa vad
*se uita peste raspunsuri*
Aaaa, e o pisica, si eu am avut multee pisici.
Da!
Cand?
Acum!
Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima litera din propozitie, pentru numele proprii si acronime (de ex.: ONU, CFR, UEFA).
Eu sa plec?Tu esti cel care pune comicuri handicapate pe aici.Eu doar public ceva amuzant, nu ca tineExista Comics, stii?)
Esti..pr.o.a.s.ta? Sa stii ca eu tin cont de categoria comics nu ca tine sa apar de 2 zile si sa ma cred Sakira
Esti handicapat! Eu nu sunt de 2 zileuita-te la profil
Jet în rasa mătii cu Naruto-ul tău cu tot.
Marş mă tu şi nu te mai lua de cine nu trebuie.
Bai, noi stim ca esti prost, nu ne mai demonstra asta IAR...
Boub-)
E de mult aici...
Eu odata am iesit noaptea afara, si cand am vazut o pisica toti cu ochi verzi de-astia verzi cu luminite am crezut ca sunt niste mini-extraterestri. In fine, da asta-i si neagra, oare cate secunde de cosmar ai avut?
Ihmmm,nu e a mea fotografia, cealalta e de la mess-ul meu...
Unde dracu e modificată.Nu e.
Ba da e! Si eu imi modific poze, si imi pun ochi albastri sau verzi! E foarte usor! Bine sa zicem ca nu e modificata...crezi ca e adevarata?! II ceva SF!
Păi eu am făcut poza.Stai mă că până nu te convingi nu dorm diseară. Poftim id'ul meu să îţi dau poza pe mare: happy.smile3e
Julyly2089 întreabă: