Pentru mine sunt un deliciu, dar cu forta niciodata nu am mancat. Ia spune-ne, cine te forteaza pe tine sa papi ardei umpluti?
Da, pentru ca eu am crezut ca este nepoliticos sa nu mananci ce ti se pune in fata . Imi plac ardeii umpluti de post .
Nu-s o persoană violentă, îi păcălesc, îi duc cu vorba, nici nu-şi dau seama c-au fost umpluţi... până se prind cum stă treaba sunt deja haliţi...
Depinde unde pui virgula in propozitie
Eu nu am mancat cu forta ardei umpluti...pentru ca nu m-a obligat nimeni
Ardeii umpluti (chiar si cu forta) imi plac... uneori e nevoie sa ii umplii cu forta, daca ei nu vor sa fie umpluti
Ardei umpluti cu forta?
Eu stiu ca se umpluu cu care tocata.In fine(glm)
Daaa. Urasc ardeii umpluti si cand eram mica ma tot obligau ai mei sa mananc si dupa vomitam
Dacand eram mica. dar nici acum nu sunt prieteni cu stomacul meu. dar, noroc ca nu ma mai obliga nimeni sa ii mananc acum.
Cred ca ai fost la resturantul ala car bucatarul nu avea degete la maini si umplea ardeii cu forta si cu ce ave la indemana! Pofta mare!
Dacum si sarmale umplute cu intuneric si ceai de unghii. iar la desert, bors cu caramele:d
Nu defapt noi tot timpu cand facem ardei umpluti luam 10 kg/litri de tranchilizante si sedative sa fim siguri ca "victima" doarme si noi ne facem linistiti treaba , binenteles cu atentie ca sa nu deterioram starea fizica a pacientului si sa ne introduca 128 de ani la puscarie unde vom sta intr-o celula fara wc cu un mexican care mananca chilli si canta la chitara .
Nu de fapt noi tot timpu cand facem ardei umpluti luam 10 kg/litri de tranchilizante si sedative sa fim siguri ca "victima" doarme si noi ne facem linistiti treaba , binenteles cu atentie ca sa nu deterioram starea fizica a pacientului si sa ne introduca 128 de ani la puscarie unde vom sta intr-o celula fara wc cu un mexican care mananca chilli si canta la chitara.
Julyly2089 întreabă: