Cred ca tu esti singura clona de-aici.Si am mari sperante ca nu vei mai exista mult timp
Speram sa dormi si sa pot veni la tine in somn sa te ucid, iar mai apoi sa fug in Finlanda
Eu nu dorm niciodata.
...ai grija de tine
Ce o sa rad daca dormi acum si nu-mi raspunzi
Freaak? Te-ai transformat deja?
Oare se transforma in ursulet?,
Si acum euu, ar trebui sa-ti intorc "favoarea" cu Tudi? Ar trebui? Da da da... Deci lui Yo ii place de Freeaky? Hihihi
Mie? De Freaak? :-&
Aaa... Am înțeles ce faci. Dacă taci, nu mai spun NICIODATA nimic de tine si Tudi!
Waw, stai Putin...deci eu nici nu am început si tu îmi spui de Tudi de 2 săptămâni. Aha, ce corect mi se pare... Acum am observat ca cel care a pus întrebarea e Freeak.
Zău? Acum ai observat?
Bine, Putin mai înainte. Dar tot aia.
Ha, ha... Fraiera mai ești. Ai avut ocazia sa râzi de mine si GreyN și nu ai făcut-o.
Chiar așa, lui Freaaak ii place de tine. Sau ai uitaaat?
Da cine a spus ca am zis ca-i place de tine. Am spus ca tie iti place de el. Haha, ce e cu tine si GreyN, deci?
Aaah, trebuie să mă duc la magazin...
Tudi e LoveSleep, nu? Ce e cu voi doi?
Apropo, ce se mai intampla cu tine si GreyN? L-am urmarit asa ca mi-ai intrat si tu in vizor.
Da, el e. Nu e nimic... Pana acum nici prieteni nu ne numeam la cat de urat ne comportam unul cu altul, dar acum ca stie ca-s fata, parca parca, nu mai e asa rău. Suntem doar prieteni, amici, friends.
Ok.Am incredere in tine.
Sa nu te iei dupa ametita de Sweety. Daca mai spune ceva, o transform in balerina din cutie.
Nu am adormit sa stii ...eu doar, aaa...
Mda, n-am nicio scuza.Hai razi, razi dar nu uita ca cine rade la urma rade mai bine.
Hahahahahahahah
bine gata am ras
Si nu te-ai inecat? Hm, inseamna ca esti diavolul intruchipat.
Ce atitudine sardonica
Eu doar te copiez.
Insinuezi ca sunt o persoana malefica?
Nu te-ai prins de asta?
Eu și... GreyN? Întreaba-l pe el
Venerabilul întreabă: