Sa vezi ca daca pui dupa intrebare "Dau funditssssaaa!", sa vezi cati sar, si se chinuie sa dea ei raspunsul primii... daca nu pui se gasesc vreo 2, 3 maxim, raspuns scurt si dupa "Imi dai fundita?"...Eu ma simt bine cand stiu ca am dat un raspuns si am ajutat pe cineva, nu cand cercesc fundite, si tot nu merit.
Bye!
Bună dimineaţa. La mulţi ani!
Mulţi useri au întrebat care este numărul necesar pentru a deveni expert TPU.ro. Atunci când au aflat că nu în fundiţe constă titlul de expert, şi mai ales, nu trebuie să le cerşeşti, au lăsat-o mai moale.
O zi frumoasă. Un an nou fericit !
pa, pa.
A crescut
Toata lumea doreste sa ajunga Expert TPU, Utilizatorul anului si asa mai departe, dau raspunsuri rapide [bla, bla, bla] si dupa FUNDITA?
Mie sincer mi se pare un gest urat deoarece chiar daca raspunsul este bun, si de ajutor.ai impresia ca ti s`a oferit acel raspuns doar pentru a primi fundita!
Parerea mea este ca ar trebui sa raspundem, sa asteptam, si in cazul in care raspunsul dat este considerat castigator sa ne multumim, daca nu sa ne gandim ca intr-un fel am fost si noi de ajutor!
:-
@Woofy: Ai 100% dreptate.
@ÉrotiqueConseils: Da, chiar am vazut si eu intrebarile lor.
@haiZI: Lol .
Revenind la intrebare: ba din contra, acum vad aproape la fiecare intrebare. Numai bine!
Asta este.
Copii. ce sa le faci.Asteptam sa se maturizeze
Chestia cu fundita nu am inteles`o niciodata.si nu stiu de ce considera genul asta de oameni ca au ajutat, cand de fapt o fac pentru fundita aia amarata
Pa pa:*:*
Mrg, eu din ce am vazut nu mai cereseau asa mult fundite in fine, ei cu ale lor, noi cu ale noastre!
Fundita? fundita? fundita? fundita? lol, castigi ceva sau ce? sau pierdere de timp? eh
ZeroIdeiDăNume întreabă:
Jadis întreabă:
Julyly2089 întreabă: