N-am vazut da mii e intampla ceva ciudat. Am mancat un baton de Twix apoi, am pus ambalajul pe masa si a inceput sa e tot miste :s. Lam luat de acolo si l-am pus pe pe un dulap de bucatarie si tot se misca. Mam speriat rau xD si apoi a venit o prietena la mine si can d sai arat nu se mai misca. Cred ca era de la curent [nu electric]D:. Da a fost ciudat
@O prietenie trece si prin foc :X Nu trebuie sa-ti ceri scuze, deoarece ai tot dreptul sa te exprimi si sa iti spui punctul de vedere
.
Daca e fantoma e clar ca nu o poti vedea doar ce face ea:p, pe la mine prin casa se aud zgomote, chestii
si na` nu stiu ce sa cred
Dac as vedea una as tipa prima data apoi as trece prin ea sa vad senzatia... apoi i-as spune sa ii sperie pe cei care ma enerveaza (stiu ca nu ai zis sa zicem ce am face daca am vedea una dar vroiam sa zic {scuze} )
Diydutziyk iti voi spune o intamplare! Eram acasa ...singur.Stateam in pat si ma uitam la tv. M-am intors cu spatele la tv si am incercat sa dorm. Am auzit ca si cum a trosnit ceva prin casa si m-am speriat
, nu am vrut sa ma mai intorc asa ca am ramas in aceeasi pozitie.Ascultam la tv si parca se dadea cand mai incet, cand mai tare
si am zis ca sunt prea obosit. M-am intors dintr-o data spre el si s-a facut purici. Mi-a stat inima
{glumesc}. si asta e miraculoasa poveste
.Am auzit ca nu este bine sa trosneasca mobila, tv sau orice prin casa noaptea!