N-am vazut da mii e intampla ceva ciudat. Am mancat un baton de Twix apoi, am pus ambalajul pe masa si a inceput sa e tot miste :s. Lam luat de acolo si l-am pus pe pe un dulap de bucatarie si tot se misca. Mam speriat rau xD si apoi a venit o prietena la mine si can d sai arat nu se mai misca. Cred ca era de la curent [nu electric]D:. Da a fost ciudat
@O prietenie trece si prin foc :X Nu trebuie sa-ti ceri scuze, deoarece ai tot dreptul sa te exprimi si sa iti spui punctul de vedere .
Daca e fantoma e clar ca nu o poti vedea doar ce face ea:p, pe la mine prin casa se aud zgomote, chestii si na` nu stiu ce sa cred
Dac as vedea una as tipa prima data apoi as trece prin ea sa vad senzatia... apoi i-as spune sa ii sperie pe cei care ma enerveaza (stiu ca nu ai zis sa zicem ce am face daca am vedea una dar vroiam sa zic {scuze} )
Diydutziyk iti voi spune o intamplare! Eram acasa ...singur.Stateam in pat si ma uitam la tv. M-am intors cu spatele la tv si am incercat sa dorm. Am auzit ca si cum a trosnit ceva prin casa si m-am speriat, nu am vrut sa ma mai intorc asa ca am ramas in aceeasi pozitie.Ascultam la tv si parca se dadea cand mai incet, cand mai taresi am zis ca sunt prea obosit. M-am intors dintr-o data spre el si s-a facut purici. Mi-a stat inima{glumesc}. si asta e miraculoasa poveste.Am auzit ca nu este bine sa trosneasca mobila, tv sau orice prin casa noaptea!
Julyly2089 întreabă: