N-ar fi mai atenti, pentru ca ei in loc sa se uite in trafic se uita la chilotzei negri de politisteiubitori in familie.hmm.nu prea.cred ca o sa stea si ore in plus la munca doar doar sa mai vada o data domnisoarele...
haidi pa
E greu sa rezisti pe tocuri
Si ma intreb si eu de multe ori daca barbatii sunt intr-adevar "voiosi" in momentul in care li se ofera ocazia doar sa "contemple" nu sa si guste din ceea ce vad...
Concluzia o tragi tu singur!
As conduce si respecta regulile de circulatie de placere. N-as mai evita intersectiile mari, n-as mai face economie la benzina...
Cred ca s-ar intampla mult mai multe accidente pentru ca barbatii vor fii mai atenti la politista sexi si sa isi stearga balele decat la pietoni si la drum
@bro ideea ta nu-i asa rea dar de ce esti egoist si nu te gandesti si la soferite? ... de exemplu "domnul" politist ce m-a amendat de dimineata ...era ft tinerel si... sexi...cum ar trebui sa fie imbracati si ei in intersectii? ...zau daca nu as circula numai fara centura si as mai depasii si viteza doamne doamne numa' sa ma opreasca... ahhhh si ce amenda sa-mi dea?
@bro cam asa ceva ai vrea sa vezi la intersectie :D
http://www.anythingcostumes.com/sexy-policewoman.html
Sau poate asa ceva :D :D :D
http://images.buycostumes.com/....../32597.jpg
Mdaaa...am gasit si un politist :( dar nu-i corect :((:(( la voi sa fie aproape dezbracate si la noi nici pe jumate? :-S
http://www.scavengeinc.com/mens-sexy-cop-costume-pe-4281.html
nu ma mai joc :(( :((... vreau un politist tanar si...:D dezbracat :D :-" :-" ...macar pe jumate :D...=))=))=))
Cum nu poate fi vorba de politisti? si eu ce admir si eu? ... ...dezbrac unu in intersectie acolo si tot vad ceva
@maktub nu acum ...asteapta sa mergem in intersectie... acolo trebui nici sa nu vada sa auda fluiere si vocile sexi ale politistelor si sa nu poata sa vada nimic sa vezi ce "crapa" de oftica
Adriana_sw33ty, nu mai sint politisti sa-i dezbraci, i-am concediat pe toti, am lasat doar politiste, na
Maktub, pocneste din degete mai usor, sa mai ramina ceva din visul asta, pls
Zeus, o tot caut, da daca o gasesc, al dreak sa fiu de spun cuiva, vreau sa fiu singur cu politista aia
Enigmo, lasa fata, ce vrei sa reinstituim cenzura, lasa mutzunoii acolo
@bro i-ai concediat pe naibaa... pe'ala de azi dimineata de m-a "plesnit" cu amenda aia nu l-ai vazut sa-l concediezi? ...eee poate am noroc maine dimineata... si jur ca il dezbrac sigur nu-mi mai da amenda
@enigma si tu cum vrei sa arat ca rad ce ai tu cu rasul meu? am ras pana acum continuu... vi tu repede sa imi "strici" treaba aici
@maktub nu te lua dupa el... cum zic eu e mai bine
@bro politiste sunt imbracate bine pe vremea asta ca le ingheata piciorusele
Bro, eu cred ca ce-ai mancat la restaurant era caine, pana la urma. Asa s-ar explica halucinatiile astea
@bro neahh pe asta nu pui tu manuta... e al meu s-a zis cu el daca il mai "prind" o data sa vezi ce fac eu cu el imi iau revansa
@psiholoaga si pe urma a baut apa la caine pentru ca ii ramasese orezul intre dinti
Din cate stiu eu un agent de circulatie trebuie sa impuna respect, ori daca s-ar afisa in trafic precum ai zis tu nu vad rostul, incearca sa revii din lumea de basm la cea reala.
@isus iar eu nu vad rostul raspunsului tau aici...zau daca il vad...si mai mult ...nu vad rostul tau pe acest site. sunt nevoita sa repet ceea ce am zis mai devreme: Nu-ti place o anumita intrebare nu da un raspuns la acea intrebare (postare) pur si simplu abtine-te... fa-ti de lucru cu ceva...citeste un ziar...asta daca nu doresti sa fi mereu vazut cu ochii rai pentru raspunsurile pe care le dai si sa primesti numai stupizi (astea fiind voturi ) in cazul acesta pe cuvant ca nu ai nici un rost pe site-ul asta...asa ca incearca sa accepti toti userii acestui site asa cum sunt ...cu bune sau rele facem toti parte din acest "colectiv" si trebui sa ne respectam reciproc. sper ca am fost destul de clara.
@bro pai l-as dezbraca sa vad mai imi da amenda pe urma tu ce crezi?
Julyly2089 întreabă: