*se gandeste*
Stiu! Se ia un blat de pizza, mozarella, niste rosii, salam si...Ia stai, asta nu e reteta de pizza?
*se gandeste*
*se gandeste*
*gandesteeee...*
*adoarme*
*se trezeste*
Am visat ca mama si cu tata au scos o samanta dintr-o floare. Au pus-o intru-un pahar si au amestecat-o cu un fir de par, pulbere din niste oase si o bucatica de carnita. Apoi mami a pus chestia aia la soare si s-a transformat intr-un bebe micuuutz de tot, care a intrat prin urechea lui mami si...
*adoarme din nou, fiindca nu mai stie finalul*
Tata se culca cu barza ca mama e prea lenesa, barza face un copil si il aduce mamei cand doarme...simplu,nu?
Eu stiam astfel:
Intr-un bol se amesteca un miriapod, o lingura de miere, o hartie cu scrieri filozofice, apoi se toarna niste praf de bsicuiti Oreo si miriapodul ramane cu doar 2 picioare. In momentul in care i se rup celelalte picioruse, mama se indoapa cu ce ramane in bol. Apoi da miriapodul pe razatoare si ii da si tatalui sa manance. La final, mama se duce sa doarma pe un pat de cuie(), iar tatal pe o saltea cu apa. A doua zi, vor vomita amandoi(probabil). In momentul in care mama da afara ce s-a produs, a devenit insarcinata!
^Asta numesc eu ratiune! Da-l naiba de principiu al reproducerii, toate femeile procedeaza astfel ca sa aiba copii, chiar nu stiai? Si tatii mereu mananca un miripaod! Huh!
DaciaRomania întreabă: