Unde? Cum? Cand? Vreau sa comand 5 baxuri
Le arunc in sus in generala si ma arunc in mijlocul actiunii si adio scoala pentru o luna
Serios? Chiar se comercializeaza asa ceva? Asa importanta a ajuns tipa incat sa aiba propriile chipsuri? daca apar si pufuleti cu surprize sa ma anuntati...sau poate ceva modele noi de Barbie cu chipul ei. daca nu exista deja
De ce atunci cand eram "fan" nu aparea nimic si acum apare totul cu Hannah Montana (prosoape, gheozgane, papausi doctorite hannah montana :O , lengerie de pat , tricouri, caiete...totul este numai despre HANNAH MONTANA! ~x( )
o fi oare o incercare de la Dumnezeu?
Bleach! N-as manca in viata mea chipsuri cu fata hannei montana pe ele! Si daca as gusta din ele as vomita o zi intreaga. Chiar nu imi place deloc de Hannah Montana!
Jos cu ea`! xD
Doamne fereste! Am trait sa o aud si pe asta
Cu ce am gresit? De 2 saptamani numa chipsurie Miley mancam atat la mic dejun, pranz, cina inclusiv desert
Bleah! Doamne ce o urasc pe fata aia x(
Nu va suparati pe mine dar e o proasta care se da mare si ea habar nu are sa cante
Nu as manca asa ceva nici sa ma omori! Sa le manance ea cu toata familia ei
Doamne fereste! nu as manca din ele nici sa ma bati!)
ti le las tie)
d data asta am decis sa fiu darnica
Nu e frumos sa raspunzi la o intrebare cu o alta intrebare dar trebuie sa o fac : A inebunit lumea cu hannah montana? peste tot cand ma duc vad numai hannah montana cred ca eu daca as fi un fan inrait nu as putea sa mancan cipsuri cu hannah montana leas pune in vitrina la pastrat
Eu am vazut si covoare si draperii... vb serios ssi sucuri cu imaginea fata ei...
:d Cand apare telefone marca Hannah montana sa ma anuntati si pe mine ) sau au aparut deja
Pe bune acum sora mea este innebunita dupa Hannah . Eu sunt satula de eaaa >:p!
Buna! Ma numesc Andreea si am 11 ani fara 3 zile. As vrea sa va spun ca eu am marca Hannah Montana: pijama, lenjerie intima, lenjerie de pat, draperii, multe abtipilduri, parfum, deodorant, clama de par, postere, 72 reviste ( despre ea), husa de telefon, puzzle, calendar, penar, caiete, ghiozdan, album foto, prosop, carti, haine(multeee), farfurie, pahar, fata de masa, jurnal, un scaun gonflabil si cele 2 serii Hannah Montana cu tot cu cadouri. Va rog sa-mi spuneti daca sunt "obsedata" sau nu de Hannah Montana. Va pupacesc. :*
Julyly2089 întreabă: