Sa stii ca m-am gandit si la asta bro, dar nu ar trebui sa conteze neaparat varsta. Aici sunt si useri care au 12-13 ani si gandesc mult mai bine decat majoritatea. Problema principala la categoria asta e spam-ul...
Sunt...dar cati? 10%?
Am zis eu acum cativa ani ca userii de top ar trebui sa aiba privilegii de admini pe site, pentru a inlatura spamul.
Nu s-a vrut.
M-am obisnuit cu treaba asta. Nu ai ce sa faci. E teritoriul lor. Al copiiilor!
E rubrica copiilor, in special.
Lasa-i si pe ei sa se bucure cu glumitele lor.
Onulică, Onulică, permite-mi să te lămuresc.
"Trivia/Amuzante" e ceea ce ar trebui să fie categoria "Conversații". Nu e neapărat una amuzantă, ci constă în simplă comunicare. Ăia care frecventează categoria asta' se știu între ei, suntem oarecum prieteni. (Virtual).
Deci, nu contează neapărat cât de amuzanți suntem, ci contează că ne înțelegem aici cum putem și ne simțim bine.
Amin.
Poti sa-mi spui Onu.
Mersi pentru raspuns.
Si...si noi ne intelegem? Du-te mă de aici... Nu prea îmi vine sa cred. Sigur tu ai scris răspunsul? ("prieteni" ai băut cumva apa câinelui? )
Eram sigur c-o să citești și de-aia am scris "oarecum prieteni".
Oricum, nu suntem prieteni.
Nu suntem, nu?
Nici n-am putea până nu-ți schimbi numele ăla de gay.
Adică numele meu de mondena e problema? Cică Love Sleep. De unde stiu eu ca Sleep nu e un băiat su tu...gay mic ce esti ai încercat sa maschezi faptul ca esti îndrăgostit...
Mereu mă uimești.
Cum de mă dai de gol mereu?
Cu logica spatiu-timp, si inca ceva, iti dau dreptate ca sunt glume proaste, dar aici uneori sunt si niste lucruri amuzante. Te provoc sa pui o intrebare sau 2 si daca rad la ea esti cel mai tare.
Felul in care se misca cursorul pe ecran, culorile, albul tipator, toate ma fac sa dau un zambet asa tamp si sa ma intreb la ce sectie am ajuns.Mai sunt sectii, pardon, categorii, unde dozele de medicamente se dubleaza.D&S, S&F...
Amice, sincer sa fiu mai mult rad la Dragoste si Sex decat aici.
Mie-mi place la S&F
Numai un pic ma deranjeaza acolo copiii astia cu temele, au inteles gresit numele categoriei...
Bine, cateodata ii mai ajut. Asa am ajuns sa am 112 mesaje sterse de catre admin.
Ma gandesc sa pun o intrebare aici, sa vad daca il amuza pe Onulica.
O astept cu drag, Kali
Am facut si acolo la D&S experimentul cu pisica ce se plimba pe tastatura, nu stiu daca ai incercat.Scrii o fraza de inceput si una de incheiere, restul/intre, completeaza pisica si nu deranjezi pe nimeni, se poate citi raspunsul pe diagonala economisind timp.Mda, funda dupa funda si aprecieri peste aprecieri, apoi mi-am sters contul devenind LostInPark.Acum prefer sa fiu singurul animal pe tastatura.
)))
Tu nu faci misto de nimeni, tu faci doar spam.
Ce fac eu? Minti...
Ai dreptate, categoria asta ii plina de tipi dubiosi, fara prieteni in viata reala si care sunt la fel de amuzanti ca o lada frigorifica.Majoritatea intrebarilor arata cam asa:
-``Ma insor cu Ionci, ce parere aveti?``
-``Am visat un unicorn, oare exista?``
-``Vreau niste bancuri amuzante``
Ps-Daca vrei sa te amuzi, intra pe Dragoste si Sex.
Care-i faza cu lada aia frigorifica?
Nu intelegi deloc numele categoriei. Ce e rau la a 3-a intrebare?
Salutare, plagiator micuț ce ești!
Nimeni nu vede nimic amuzant la categoria asta.
Categoria asta nu este, nu a fost și nici nu va fi una amuzantă.
Eu am venit la categoria asta cam acum aprospe 2 ani și încă din prima zi știam că ăsta va fi locul unde voi petrece mult timp din viața mea. Motivul pentru care am ales să stau pe aici e acela că Trivia/Amuzante nu era o simplă categorie a site-ului TPU, era o adevărată comunitate, o comunitate din care voiam să fac parte. Oameni de aici erau prieteni între ei pe atunci.
Dar principalul motiv pentru care am râmas atâta pe aici era pentru că T/A chiar era o categorie tare, omeni făceau chestii creative gen războaie, povești, compus rime, știrile T/A, diverse mode, comic-uri, dispute între useri și o tonă de alte chestii super.
Totuși cele de mai sus se întâmplau în 2013, în ziua de azi Trivia/Amuzante nu e decât o categorie ca oricare alta a site-ului ăstuia, nu mai e ce a fost odată, mai trec pe aici doar de dragul nostalgiei.
Poate daca ne-ai arata niste exemple ar reinvia categoria.
Adevărat,sunt glume de clasa a 2 sau a 3-a.glume fără înţeles, etc, numai să se dea în spectacol ei.Aşa este în ziua de azi.
Pawesome întreabă:
RedBullÎmiDăAaaripi întreabă:
Julyly2089 întreabă: