de ce anume?
De Iohannis. Airan.
nu, te rog nu, nu iar vreau sa ma suspende si pe asta plss
Ok. tac. dar schimba poza aia ca ma sperie.
Stai,ma broscane, cine erai inainte?
Nu numai de iohannis este, stai linistita
Si de tine? O.o
te las sa ghicesti, jony
Doamne fereste la puterea a 2 )
Ma,eu banuiam, da prostu ala isi verifica si vechiul cont.Raspunde la mesaj si te cred.Ori, daca esti prostul ala, da mail la TPU idiotule sa iti activeze contul ca au trecut 30 zile.
Ma,tu ce zici, e prostul potrivit sau nu e? Ca tot nu pare suficient de dereglat sa fie el.
Haha, te-ai scos ba. Sa nu-ti inseli iubita.
E airen mai. uitate la TA cu intrebarea cu "puneti vocea voastra" ca arata ca fata de 12 ani. nu stiu eu bine pe suck dar nu cred ca e o copila de 12 ani
Nici o sansa , prefer fetele mature nu copile ca nu-s pedo
Da eu nu ma uit la toate tampeniile Atunci ala e cretin, sa ma pupe undeva ca azi putea sa fie activ!
Aoleooo,mama ei de roakera Am ascultat, m-am gandit ca eram tare pedo numai vorbind cu ea si am inchis fila.Am crezut ca e dobitocul ala. Oare sunt sanse sa il mai recuperam vreodata? Nu ca am pierde ceva, dar asa, de dragul istoriei.Acum pricep glumele nesarate, doar e vorba de ea.
nu sunt airan ok
uh, da, am 12 ani!
Da nici suck nu esti, deci nu ma intereseaza!
"Da nici suck nu esti, deci nu ma intereseaza!" nebunule dar voi chiar formati un cuplu a? cred ca va sta bine impreuna
Da cum, sa vezi ce sexy e in fustita roz, mori dupa el ^-^
prefer sa nu imi imaginez
Treaba ta, de cand a plecat lovesleep, nimic nu ma e la fel. Ma gandeam sa iti dam tie locul lui, dar tu pierzi.
Nu as face fata iti trebuie un anumit nivel de "batut in cap" ca sa poti tine pasul cu el
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: