Şi pentru. a vă da posibilitatea de a ne puncta isprava, vă pun la dispoziţie acest "răspuns", dar MARE grijă cum votaţi, că nu se ştie cum "vă dezechilibraţi" când aruncaţi gunoiul în ghenă, şi aruncaţi sacul cu tot cu trupul vostru. I'm watching ya all!
@otonis dragutule in primul rand vreau sa iti spun ca mi-a fost dor de tine.de intrebarile tale si raspunsurile ...nici acum nu pot uita cum "ti'ai luat acea palma de la stimata domnisora doar pentru ca incercai sa vezi cu ce a inzestrat'o mama natura " ))...
acum sa trecem la lucruri serioase.si anume la actuala ta "problema". ei bine sfatul meu este urmatorul : asteptati pana la miezul noptii ...sunati la usa babornitei si cand iese la usa punetii un cearceaf in cap imediat.bagati'o intr'un porbagaj si duceti'o undeva la capatul orasului intr'o padure si lasati'o acolo. ) asa sunteti siguri ca ati scapat de pacoste. dar ATENTIE : fiti siguri ca baba nu are vreun iphone la ea cu gps sa poata gasi drumu spre casa ). mult succes si cand e treaba rezolvata da'mi si mie de veste!
Julyly2089 întreabă: