Eu am cod folosit...(coduri) faza e ca. ma duceam la magazin si erau animalute.ma uitam in stanga si in dreapta sa vad daca se uita cineva si am rupt eticheta.am 3 webkinz (o pisicuta, un catel si un elefant). te sfatuiesc sa iei si tu eticheta succes!:X
Ba anonime care a raspuns " Da f curvo" las'o in pace. Oke? Daca nu vrei sa'i raspunzi, nu'i raspunde. Ce ti'a facut ca s'o jignesti? Daca tu ai intreba ceva iar cineva ar zice "Da fha/bha curvo/curvarule" cum te'ai simti? Daca nu'ti convine ce a intrebat nu inseamna ca trebuie s'o jignesti.andreea sa nu-l iei in seama se vede dupa raspuns cu nu are pic de educatie! si imi pare rau daca gasesc promit ca'ti dau tie.:X
Tudor, daca nu le dai, de ce ai mai raspuns la intrebarea andreei?asa de curiozitate...nu ca am eu ceva cu tine.Si in plus, hai sa inversam rolurile, oke? adica tu pui intrebarea iar andreea raspunde:da dar nu le dau.Cum te'ai simtii? nu vreau sa te simti prost pentru ce am zis, pentru ca ma simt eu. Dar pe bune acum frate.Bye! Si nu te supara pentru ce am zis!:*
Este 25 de lei nu vad dc nu ti-ai cumpara?
am eu as putea sa ti-l dau deoarece nu ma joc.
Serios chia mi-ai da?
Nu ti-l dau deoarece azi dimineata l-am dat unei vecine.
SCZ
Si am vazut ce zisesei dupa ce l-am dat
Daca era t-l dadeam tie
Nu mai e mult pan' de craciun...
de ce nu-i ceri lu mos craciun?
eu i-am cerut si mi-a adus
Nu mai e mult pan' de craciun...
de ce nu-i ceri lu mos craciun?
eu i-am cerut si mi-a adus
Salut imi dati va rog si mie un cod nefolosti scrietim pe mesaj privat mersi
Salut cine imi da coduri la webkinz cu diferiti caii la idul meu:melnic.vero va primi un cont vip la webkinz real si cu animale va rog mult papa ne vedem pe yahoo
Salut! eu am multe coduri la webkinz nefolosite sora mea lucreaza la fabrica webkinz
Imi poti da si mie unul de ponei roz, te rog, as fi cea mai fericita din lume daca da.De 2 ani caut coduri pe net si nu gasesc si nu-mi permit unul, la banii mei...
Miki imi dai si mie contul unui animalut de al tau sa ma joc si eu.astept raspuns privat
Te rog frumos imi doresc si eu un webkinz cu cod dar nu am posibilitate te rog daca esti bun/buna sa-mi dai si mie codul
Nu vad de ce nu ti-ai putea cumpara eu am 50 de webkinz si ma plictisesc de webkinz daca il vrei trebuie sa imi zici dac il vrei
Da il vreau
IL vreau eu. Le mai ai?
FlaviElena întreabă:
miranda667 întreabă:
Julyly2089 întreabă: