Da. Plâng, mă uit la tv, plâng, stau pe facebook, plâng, ascult EDM, plâng, dorm, plâng, mănânc, plâng, mă duc la baie, plâng, mai plâng puţin, plâng puţin mai mult, plâng mult, plâng şi mai mult.
Ai grija sa nu te deshidratezi de la atat pans
Ăhă.Momentan am în cap doar să stau pe afară şi să-mi recuperez tel`ul, care e confiscat din cauza statului pe afară.
Bine ai revenit! Adevarul e ca si eu intru tot mai rar aici. Nu mai e ce-a fost odata. Sunt useri noi, cu intrebari stupide...
Referitor la intrebarea ta: da, am planuri. Vom merge ( eu si parintii mei ) 2 saptamani in Malaga - Spania ( stati linistiti, ca o sa am internet si acolo, doar nu credeati ca va las ), iar la intoarcere un tur al Romaniei ( asta cu masina personala ) de 1 saptamana. Va fi o vacanta super-mega-hiper-ultra faina. Acum trag din greu sa termin temele, ca am 2 culegeri de facut.
O seara placuta.
Adica eu pun intrebari stupide?
Ma bucur ca unii au planuri frumoase Iti doresc o vacanta placuta si o seara placuta de asemenea.
La fel si tie, friend.
Da să stau cât mai mult afară şi să petrec cu prietenii acum că s-au terminat examenele. Tu?
Efectiv nu am nici un plan. Inafara de a ma duce la strand si de a inota toata ziua.
Venerabilul întreabă: