| єχcєєℓ a întrebat:

Aveti profesori pe care nu ii suportati? Eu azi am dat test la romana si vaca aia de profesoara ne-a zis ca ne da caracterizare de personaj de 15-30 de randuri + exercitii din vreo 3-4 carti.

.
.
.
Incepe testul.
Argumentati in 1-2 pagini ca Ultima noapte...(respectiva carte) este roman subiectiv.+ un exercitiu care l-am facut 100% yee

15 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Aha.
Profa de latina.
Azi ne-a dat test si ne-a dictat subiectele pana la si 30.straight face

| AirănMeidăn a răspuns:

Profa de muzica, germana, romana, desen, civica, tehnologie. Si proful de sport.

Tot la romana statea profa langa mine in timp ce scriam si era asa stresanta.
Si sa nu uit de proful de mate care statea azi in sala, jucandu-se pe calculator, iar noi stateam pe hol cu gentile in spate, crezand ca inca preda. Dar pe el nu-l urasc. E crush-ul meu.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu o suport pe profa de franceza. E o girafă.

| FemeiaPisică a răspuns:

Nu o suport pe profesoara de română. Am avut oră, ea vorbea singură, iar toți colegii se jucau pe telefon sau navigau pe facebook. Am simțit că îmi vibrează telefonul și am văzut că am primit un mesaj important. M-am pitit și țineam telefonul sub bancă și scriam un mesaj. Peste câteva secunde îmi cere să îi aduc telefonul pe catedră, i-am dus telefonul pe catedră. În a doua bancă era o colegă care ținea telefonul la vedere și butona. Am întrebat-o pe profesoară de ce nu îi atrage atenția colegei cu telefonul pe bancă chiar în fața ei și mi-a spus că nu a văzut-o deloc. Eu care stăteam mai în spate și mă ascundeam să nu mă vadă m-a prins imediat, dar pe colega care stătea chiar în fața ei cu telefonul pe bancă nu o vede. Desigur, profesoara i-a spus dirigintelui că cică comentez la ea, iar dirigintele a sunat acasă la mine.
Asta este mai rea ca profesoara mea din generală care ne amenința că sună la poliție dacă nu venim în uniformă.

| єχcєєℓ explică (pentru FemeiaPisică):

Noua ne scade media la purtare daca nu venim in uniforma.Plusa ca tipa ca descreierata ca venim la scoala sa ne fardam sa ne dichisim sa ne cacam in gura ei!

| Fridăm a răspuns:

Ești filo, exceele. Tre' să te aștepți la orice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohhhhhh, profa de geogra, in clipa asta, profu de religie si pe cel de mate. laughing

| єχcєєℓ explică (pentru anonim_4396):

Ieri la geografie se uita profa ca un demon la noi si ne-a zis "Daca nu taceti odata... in timpul asta s-a auzit afara o drujba rolling on the floor ...va ard la note"

| anonim_4396 a răspuns (pentru єχcєєℓ):

E malefica...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profa de muzica.Scoate minim 8 copii la asculate iar daca nu se prezinta atatia ii alege ea.Azi m-a ales si pe mine.Noroc ca citisem lectiile in pauza ca daca nu, 4 luam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Băbăciunea de la germană...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eo maine dau test la romana, deci ma abtin din a comenta negativ happy.

Răspuns utilizator avertizat
| AinştainIsBack a răspuns:

Profa de geogra: Azi vom asculta 3 copii: X, Y si Z. Apoi se indreapta spre mine si zice: Oh, vrei sa iesi la lectie? Ia iesi la lectie.

| mynameismada a răspuns:

Si eu totusi ma intreb... poate cineva sa suporte un profesor, eu una nu suport sa le vad fetele laughing Din pacate suntem cu totii condamnati la 5-6 sau mai multe ore in aceeasi cladire cu ei:JILAVA straight face