| yoanna73 a întrebat:

AVETI ZILE PROASTE? EU AM UNA SI NU AM UN MOTIV.NU AM CHEF DE NIMIC.

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Ptiu, azi am avut o zi asa de proasta! Nimic nu imi merge, am uitat niste foi importante acasa, am stat la biblioteca ore intregi ca sa imi dau seama ca in cartile recomandate nu e nimic din subiectele pe care le am la examen, am atatea proiecte de facut intr-un timp asa de scurt si ma mai si topesc de caldura. Colac peste pupaza, m-am certat si cu prietenul. unde sunt zilele bune?

17 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Da, am unele zile fara chef de nimic. Imi iau liber si nu fac nimic toata ziua. De obicei, dupa ce am avut o perioada mai aglomerata sau stresanta.

Anna
| Anna a răspuns:

Inainte sa-mi vina cu vreo 4-5 zile, nu ma inteleg cu nimeni, sunt foarte irascibila.

lolita
| lolita a răspuns:

Da, eu intotdeauna am un motiv. incearca sa iesi afara din casa sa te mai vada soarele, poate asa iti trece.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Poate fi astenia de primavara. Va trece si vor veni zile bune din nou.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Asa patesc si eu cate odata.happyNu am nici un motiv sa fiu suparata si deodata ma i-a tristetea.happyOricum lasa ca o sa iti treaca.happyTimplu le rezolva pe toatebig grin

| ioanaa a răspuns:

Ori e astenia de primavara, ori pur si simplu e una din zilele alea in care nu ai chef sa faci absolut nimic. Toata lumea trece prin stari din astea. Important e sa-ti revii, sa fii din nou plina de viata.

| borsec a răspuns:

Am mai tot timpul zile proaste cand merg la serviciu.

| Diva a răspuns:

Si eu am zile proaste.Fiecare om are nu? Incearca sa te relaxezi

| Alexandrinaa a răspuns:

Da, si cea mai mare vina o am eu, nu neaparat ceilalti. Si ceilalti pot sa te indispuna cu anumite lucruri, ei fiind factori perturbatori in viata ta, dar exista si solutia: ii ignori, ii amani, ii uiti si incerci sa-ti vezi de viata ta. Dar nu e neaparat cea mai buna solutie. Trebuie sa luptam cu noi insine, sa fim optimisti, increzatori, sa gandim curat si frumos si sa ne imaginam doar lucruri bune. Cu autosugestia pozitiva putem inlatura raul din trup si suflet.

| floryroscata74 a răspuns:

Bine ca ai decit una. sa nu ai mai multe zile proaste. eu am tot timpul zile proaste si stiu ca nu este ok din punct de vedere psihiatric.sunt tot timpul stresata.

| crookedsight a răspuns:

Eu am multe zile din astea. Dar trebuie să ai răbdare şi o să treacă de la sine sau cu ajutorul mai multor beri alături de prieteni sau cu ajutorul unei fete drăguţe happy

Baftă

| yoanna73 explică:

CE MULT VREAU SA-MI IAU LIBER SI SA MERG PE O PLAJA PUUUUUUUUUUUUUUUUSTIE.

| draculaq a răspuns:

Si mie mi se intamplasad

| micuta_8485 a răspuns:

Mmmmm....aceeasi problema o am si eu....nu am chef de nimichee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astenia de primavara, depresie.Toti avem asa ceva odata. Daca un om are zile la rand asa se duce la doctor sa ia anti-depresive.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se mai intimpla si d-astea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ehee...si inca catelaughing