| AirănMeidăn a întrebat:

Azi a fost cea mai naspa zi. dimineata la 6:53 inca eram in pat, iar eu la 7 plec de acasa. bineinteles ca nu m-am uitat pe geam fiindca ma grabeam. ies eu afara din bloc, PLOUA. FRIG. EU IN BLUZA. ce naiba fac? merg 10m sperand ca prind tramvaiul si ca printr-o minune nu o sa ma ud. nici gand, las-o balta; ma intorc inapoi, iau geaca pe mine, umbrela da-o naibii ca n-o mai car si pe aia. ies iar din bloc, tramvaiul cu care merg eu e in statie. oare sa alerg? neh, lasa, il iau pe urmatorul. stau vreo 5-10 minute pana vine altul, blah blah aici nu mai prea conteaza. de parca nu a fost destul de naspa dimineata, cand merg inspre scoala trece o masina pe langa mine si ma uda, exacttt ca in filme. eram ceva gen, nu pe bune!?! noroc cu prietena mea care avea uscatorul la ea si m-am uscat in baie. si stati, asta nu e tot. la chimie mi-a cerut caietul ca sa vada cum am rezolvat o problema fiindca eram printre aia care n-aveau nici un plus. normal ca eu nu scrisesem decat vreo 2 chestii la problema respectiva. asa ca ce-a zis profa? "hai sa-i dau un plus ca a scris bine aia, si un minus ca n-a terminat. ca doar cum sa las loc liber, mai bine dau un minus si un plus asa, de parca nu-i tot nimic"
deci ziua voastra cum o fost? sper ca naspa
mai naspa ca a mea

28 răspunsuri:
| KillMePlease a răspuns:

Ai sperat ceva adevarat.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

A fost o zi si buna si rea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am trezit la 6:30, si eu plec la 6:44
Mdah, am început bine. Pe la scola a fost destul de bine, in statie am pensat o fata si acum mai vrea una sa o pensez. Hehe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Azi asa-i, zi naspa, avusi ceva important de facut si m-am decis sa nu iau plapuma din cap.M-am dus cu ea in metro, pe scari, prin piata, ba chiar am baut si o cafea cu plapuma-n cap. Oare daca scot o veverita la o degustare de vinuri tot cu plapuma in cap...eh, lasa, nu va intreb pe voi, ca nu ganditi prea bine.
M-au dat exemplu, ca cica toata lumea la costum si pantofi, numai eu in snikersi si plapuma.De nervi am dus o punga de pe strada, in suturi pana acasa.
Maine sper ca o sa fie mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai vazut fete aducand tot felul de chestii la scoala, dar uscatoare inca nu. Bine, orice e posibil, asa ca nici nu ma mai mir.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti singura.
A plouat in ultimul hal, am luat-o pe o alta parte a liceului si mi-a ajuns apa si in buzunarele de la geaca.
Cu umbrela nu ma car, geaca era destul de subtirica, dar parul tot mi-a stat incredibil de bine cool.