Nu se trage ca nu e nevoie, are un "traseu" si un sistem bine stabilit...despre ce vorbim aici si de ce?))))
Prezervative aruncate si o femeie legata care ne satisface placerile de cate ori intram acolo.
Acum e mai logic, vorbesc cu un băiat despre toaletele baietilor. deci asa e treaba cu toaletele alea.
Curios...sunt fix ca toaletele voastre numai ca au "chestii" pe pereti si au si ele un "dispozitiv modern" cu care tragi apa
Problema e ca eu nu am intrat niciodata in toaletele feminine..hmm curois oare voi ce aveti de ascuns?
Puteai sa cauti pe internet, acum sa te astepti numai la raspunsuri obscene din partea celor mai luminati useri de pe acest site
Glumeam,toaleta noastra nu avea nimic special decat faptul ca acolo isi aveau camera femeile de servici si isi luau pranzul acolo. Odata erau ocupate toate toaletele si m-am dus si eu ca omul la chestiile alea puse pe perete.o vad intrand pe usa, iar ea se tot uita pret de cateva secunde la mine si sorbea un sandwich cu pofta.eu eram ceva de genul:"fa, lasa-ma sa ma... linistit".de atunci n-am mai fost niciodata la alea
Se trage apa? Pai Mad a spus ca nu. Ba voi mă puneti intr-o situatie confuza.
La noi sunt toalete normale, oglinda si inimile baietilor înfipte in bete.
1.Chestiile alea nici nu au din aia de tras apa. Bine, au, dar nu merge. Cel putin la cele din scoli.
2.Pe peretii normali nu e decat vopsea, dar langa WC.
Sa fie clar, ca vad ca ai dubii
Sunt "chestiile" alea speciale
Si mai avem si toalete normale, clar?
Ce discutie
Aa... la pisuare te referi? Da si acolo se trage apa, apesi pe un buton si curgea apa, e mai mult pentru miros. Eu mereu trag apa cbiar daca ma pis pe langa.
Ahaa, deci asa se numesc. Pe lângă...nici toaleta nu o tintesti? Tu ai valoare măi.
Nu vreau sa le tintesc, sunt obisnuit de la scoala sa ma pis in chiuveta))
))Si cand termin o bat de chiuveta, asa o scutur) imagineaza-ti
Nuuuuuu, nu mai spune ca-mi imaginez. c****t, deja am facut asta. Ba tu mă traumatizezi.
Pai eu am sarit gardul de la spitalul de nebuni... poarta era deschisa
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: