anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi am dedus ceva. Da, e ceva!
Deci, deschid subiectele: baieti, profesori.
Sa începem cu baietii * da, si voi cu siguranta va regasiti in ceea ce spun aici*. Mereu când treci pe hol, sau pe alee, si trece un gup de baieti pe lângă tine, simti o combinatie de toate parfumurile posibile si un miros de parca te pocneste ceva in fata. Si se mai gaseste cate un tupeist sa se prefacă *virgulita* ca nu are loc si trebuie sa vina prin fata ta si când se opreste sa te ia in brate si dupa "scuze, nu am avut loc". Sau *asta e noua la mine* sa treci pe hol si unul sa treacă pe lângă tine si cu o miscare sa te miroase. Doamneeee...sau sa-ti pună mana in cap. In cap. Ba...macar nu a pus-o altundeva ca naiba-l lua. Sau sa-ti tipe un ametit in ureche atunci când treci pe lângă el. Nu vad rostul.
Voi asa faceti? Sau mai rau. Va ganditi si voi măcar putin ca noua nu ne convine ceea ce voi credeti ca e super tare si va face sa pareti cei mai smecheri? Va ganditi? Nuuu.
Si profesorii. De ce fac discriminari? Stiti cum fac ei? Daca ai numai 9 si 10, normal ca si la materia lui trebuie sa ai la fel, ca na...esti elev bun, si daca mai ai si cate un 7, 8,6, printre notele mari, normal ca nu-ti da nota mare. Si normal ca atunci când vine mama la sedinte cu cate un cadou, cate o vorba frumoasa, cate un frate mai mare pe la alta clasa care sa te faca sa iesi in evidenta, normal, nota mare, si ala care se chinuie si isi da silinta ce primeste " apreciez ca ai scris si ai invatat" si te trezesti cu 7. Ba. Asta e corectitudine? Mie mi se pare bătaie de joc.
Voi ce credeti?

52 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Cu faza cu băieții, aceia mi se par patetici mie, și normal că nu adopt aceeași atitudine.
La școală profesorii sunt forte corecți. Sunt la un colegiu național de renume, mi se pare normal să fie așa.

| anonim_4396 explică (pentru T0T):

Cum sa fie normal. Se fac discriminari. Poate la tine sunt corecti, dar la majoritatea nu.

| T0T a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta e în mintea voastră, presupun. Dacă se fac, există posibilitatea de a reclama.

Si cu plângerea unde ajung? Tot eu ies in pierdere ca dupa sunt văzută rau. Am patit multe. Vad ce fel de profesori sunt. Poate la tine e mai bine. In ce clasa esti?

Nu se spune.

E da. Te mănâncă cineva daca îmi spui? Lasa. Daca nu vrei, nu vrei. O intreb pe Sweety.

Nu îți spune nici ea. Mă mănâncă bau bau.

Deci stie? Sa vezi ce o bat la cap. laughing
Te mănâncă cuțu.

| Doub a răspuns:

Mno, asa sunt baietii, de neinteles.

Da, si eu am fost "discriminata" de profesori, da' nu ai ce sa le faci. Important e ce stii tu.

| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Bine ca nu corectează ei bacul.

| KillMePlease a răspuns:

Buna, sunt baiat!
Numele meu este Maricel.
Daca citesti acest mesaj, KillMePlease te va urmari si-ti va taia venele.
Trimite acest mesaj mamei tale ca sa scapi de rele.
Ps-da, man, e real
straight face
Uite asa fac eu si pe toate le cuceresc

| anonim_4396 explică (pentru KillMePlease):

Da? Tu esti fata fato.

| KillMePlease a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu este Maricel, dumanul tau si al limbii romane.
M-am nascut sa ma iubesti.

Ps-astea sunt doar niste adaptari ale unor replici stupide ale unor baieti stupizi

| KillMePlease a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Okay, man, faina asta
Da' nu vad faza amuzanta...thinking Oare pe unde se ascunde?

Stupiiiizi rau de tot. Azi treceam si eu pe hol, si m-am trezit cu unul ca se apropie de fata mea si ma miroase. Ce om dus.

Am patit si eu de astea...
,,-Lasa-ti prietenele singurele si hai cu mine sa iti dau ceva frumos''
Eu: mai bine te-ai duce sa-ti cauti creierul desi stim cu totii ca nu exista...e o scuza buna ca sa pleci de aici
El: auu, da' de ce vorbesti urat cu mine? Nu vezi ce frumusel is?
Eu: nu. Pa''
Ce... tampit (ca altcumva nu-i pot spune)! Se baga-n fata mea si nu ma lasa sa plec

Stiu, niste idioti. Ce sa le ceri unora care gândesc cu ****

,,Iubi, eu nu vreau decat sa fii iubita mea''
straight face
Of, Doamne...

Mi-a aflat un idiot numărul de telefon, ba si prima data când am răspuns îl vezi
"Nu-ti fie frica de mine, nu-ti fac nimic, stiu cine esti"
Si dupa ce nu i-am mai raspuns, a mai sunat si fără sa vreau am răspuns si i-am spus
"esti dus, nu mai suna"
Si cretinul
"ba da tu esti chiar proasta"
Ce jegos.

Ce fiinta...straight face

| dragosbogdan001 a răspuns:

Eu in timp ce unii imi faceau toate astea, scriam probleme la matematica. Si cu profesorii, frate taci din gura si invata ca am eu colegi se dau mari si vor sase sapte pe degeaba sau pe proiecte de doi bani si apoi spun ca "Ce rai sunt profesorii!" Stii ce e aia discriminare? Una are 10 ca e fata, si ca motiv pentru 10, cica e harnica ca a sters tabla si altul ia 4 ca a stiut 9/10 intrebari cu teorie! Pe motiv ca fara puncte din oficiu, mai scade doua ca cica ultimul raspuns avea 4 puncte, si mai scade asa pe cine stie ce motive...

| TiberiuFasole a răspuns:

1.La baieti:
Foarte adevarat, doar baieti idioti gasesti, ei profita ca... Cel putin la noi cand doamna a ajuns in spital( tin sa mentionez ca cei mai multi din baieti stiu profesoara de mica) ei dansau pe-acolo. Doar idioti.
2.La noi cu discriminari:
FRATE, poti sa faci TOT testul corect, ca daca esti baiat si nu fata, doamna gaseste o metoda sa iti scada din punctaj, si cand chemi parintii sa le zica ca au "gresit" la calcule ei, se gasesc profesorii sa zica "Scuzati-ma" si sa ramai cu nota aia mica.
Si la a 2-a parte:
Corect, 100% corect. Ba, deci eu cel putin plang de la cati oameni au ajuns profesori, profesorii sunt cele mai importante creaturi din viata noastra( in afara de motani), fara ei cica "am fi niste gunoaie", dar uite, cum sa nu fim noi prosti cand cei care ne invata sau niste "experti"?

| anonim_4396 explică (pentru TiberiuFasole):

La prima parte.
Ciudat ca un BAIAT spune asta. Stii, pe tine, pe Croampa si pe Freaak, nu v-as încadra la genul asta de baieti. Si parca l-as pune si pe Tudi, dar parca nu. thinking
De aia trei, Suck, Justin sau cum îl cheamă si Khalimandut, aia sa se simtă.

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Awwww, multumesc. Si eu la fel pe tine( nu la baieti, ci la fete).

Mersi. Ba da tu vezi ca suntem singurii boboci de aici? Toti sunt mai mari. Care mai sunt de-a noua? Ca nu te stiu decât pe tine.

Eu este de-a opta...

| TiberiuFasole a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand mi-am inventat varsta trebuia sa o pun 2000 nu 14. * zice cineva un copil care a mintit si are 4 anisori flumusei.

Nu prea inteleg ce-mi spui. Câteodată chiar nu inteleg.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Hei eu sunt de partea ta draga.Ti-am facut ceva rau? laughing

Deci esti cea mai nepotrivita persoana care sa răspundă la întrebarea asta cu ceea ce ai spus tu. Tu te incadrezi perfect in ceea ce am spus.

Nu,nu ma incadrez.Si stii de ce? Ca am 22 de ani si am trecut si eu prin asa ceva, si stiu cum e, insa imi place sa vorbesc frumos scumpo big grin

Am încredere în ea.

Foarte frumos vorbesti, extrem, ca Eminescu.
Cat? 22? Facem schimb? Doamne ce bine e de tine ca ai terminat liceul.

Si eu am avut încredere in ursuletul meu când m-am uitat la un film de groaza si mi-a promis ca ma apara de cosmaruri si am văzut ce efect a avut.
O sa-mi spuna.

Ba nu. Sweety nu se compară cu ursulețul tău. Sunt sigur că nu o să o facă.

O sa vezi tu. Da...la pariu ca-mi spune. O fac eu cumva.

Pariu. O să vezi tu.

Bineee... Las' ca vezi tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa fetelor le plac tupeisti nu vad problmea care ai pus-o la inceput.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu tuturor ne plac baietii "tupeisti".

Unele. Alea care sunt niste ******
Ok, e tare un "Bad Boy" dar majoritatea sunt niste scarbosi.
Din cate am văzut, pe tine nu te-as încadra pe acolo. Dar nici la cei mai cuminti. Tu unde te incadrezi?

Tanar si nelinistit laughing. sunt cuminte bre big grin

Pai nici molaiii nu va plac. pai ce va place pana la urma? extraterestii?

Bravo bre! Băiat de treaba ce sa mai.

Stii care e traducerea din dex a cuvantului "tupeist"? Obraznic, nesimtit, fara respect. Detest genul asta. E o foarte mare diferenta intre baietii sinceri, indrazneti si baieti "tupeisti".

Eu nu prea fac diferenta intre ei

"Dar nici la cei mai cuminti." stai asa ca acum am vazut laughing, dar ce am facut rau ca sa zici asa?

Eu da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Nu mi-a s-a intamplat vreodata.
La noi... Baietii de la a 12a sunt asa, rest...cuminti si la locul lor.
Aia d'a 12a spun tuturor fetelor
"buna, buna, buna si tie"
si pana nu le raspunzi n-or sa te lase in pace.
Sau...Aia cu care ma stiu de la mate, chimie si alte grupuri, de obicei ma fac mai mica sa nu ma vada, urla dupa mine
"Faataaaa, chimistaaa, matematiciaanaa, iti sta bine parul big grin. "
Sau mai nasol, tu abia sa-i ajungi la umeri si sa incerci sa vorbesti cu ei straight face si sa zica
" Cee? E curent aici sus.N-aud."

Cu profii thinking
La mine orice copil care are 2 pe linie poate lua 10, orice copil care are 10 pe linie poate lua 2.
Si asta iti spun din experienta.
La tic invatam tot cu punct si virgula si ce auzeam?
"6, mergi la loc."

Nu stiu care e diferenta dintre tic si info. La mine tot aia e. Singura materie care include mate, la care ma pricep si eu ieeeeeeeeiiii! laughing cu toate ca nu facem cine stie ce.

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Un coleg de-al meu poarta pantalonii in vine si zice ca asa poarta smecherii! Si mai si pute a transpiratie cu parfum. Si cand ia 5 la mate sau romana se plimba prin toata scoala si striga fericit:
-Am luat 5, am luat 5, am luat 5, am luat 5.......am luat 5!
si tot asa