Deci esti cea mai nepotrivita persoana care sa răspundă la întrebarea asta cu ceea ce ai spus tu. Tu te incadrezi perfect in ceea ce am spus.
Nu,nu ma incadrez.Si stii de ce? Ca am 22 de ani si am trecut si eu prin asa ceva, si stiu cum e, insa imi place sa vorbesc frumos scumpo
Pai nici molaiii nu va plac. pai ce va place pana la urma? extraterestii?
Eu in timp ce unii imi faceau toate astea, scriam probleme la matematica. Si cu profesorii, frate taci din gura si invata ca am eu colegi se dau mari si vor sase sapte pe degeaba sau pe proiecte de doi bani si apoi spun ca "Ce rai sunt profesorii!" Stii ce e aia discriminare? Una are 10 ca e fata, si ca motiv pentru 10, cica e harnica ca a sters tabla si altul ia 4 ca a stiut 9/10 intrebari cu teorie! Pe motiv ca fara puncte din oficiu, mai scade doua ca cica ultimul raspuns avea 4 puncte, si mai scade asa pe cine stie ce motive...
Foarte frumos vorbesti, extrem, ca Eminescu.
Cat? 22? Facem schimb? Doamne ce bine e de tine ca ai terminat liceul.
Si eu am avut încredere in ursuletul meu când m-am uitat la un film de groaza si mi-a promis ca ma apara de cosmaruri si am văzut ce efect a avut.
O sa-mi spuna.
Stii care e traducerea din dex a cuvantului "tupeist"? Obraznic, nesimtit, fara respect. Detest genul asta. E o foarte mare diferenta intre baietii sinceri, indrazneti si baieti "tupeisti".
Nu mi-a s-a intamplat vreodata.
La noi... Baietii de la a 12a sunt asa, rest...cuminti si la locul lor.
Aia d'a 12a spun tuturor fetelor
"buna, buna, buna si tie"
si pana nu le raspunzi n-or sa te lase in pace.
Sau...Aia cu care ma stiu de la mate, chimie si alte grupuri, de obicei ma fac mai mica sa nu ma vada, urla dupa mine
"Faataaaa, chimistaaa, matematiciaanaa, iti sta bine parul . "
Sau mai nasol, tu abia sa-i ajungi la umeri si sa incerci sa vorbesti cu ei si sa zica
" Cee? E curent aici sus.N-aud."
Cu profii
La mine orice copil care are 2 pe linie poate lua 10, orice copil care are 10 pe linie poate lua 2.
Si asta iti spun din experienta.
La tic invatam tot cu punct si virgula si ce auzeam?
"6, mergi la loc."
"Dar nici la cei mai cuminti." stai asa ca acum am vazut , dar ce am facut rau ca sa zici asa?
Ba nu. Sweety nu se compară cu ursulețul tău. Sunt sigur că nu o să o facă.
Nu stiu care e diferenta dintre tic si info. La mine tot aia e. Singura materie care include mate, la care ma pricep si eu ieeeeeeeeiiii! cu toate ca nu facem cine stie ce.
Un coleg de-al meu poarta pantalonii in vine si zice ca asa poarta smecherii! Si mai si pute a transpiratie cu parfum. Si cand ia 5 la mate sau romana se plimba prin toata scoala si striga fericit:
-Am luat 5, am luat 5, am luat 5, am luat 5.......am luat 5!
si tot asa
Ghita_Ovidiu_1982 întreabă:
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: