Meh...si noi mergem de obicei tot asa ...sa jucam basket/fotbal.
Ori asta ori mergem la o inghetata
"m-a duc acasa "
a, deci chiar te citai singur mai devreme
si eu care credeam ca esti si tu amuzant o singura data macar
Posibil ca stiu care e arma anihilatoare , nu cumva potatogun-ul?
Cand eram mic eu si banda mea ne ascundeam in "podiezd" adica in blocul de trait si asteptam sa vina oamenii si tipam ca anormalii cand ei treceau pe langa noi si acei oameni se speriau foarte tare apoi tipau la noi ca suntem niste copii nenormali
Anormali* fuk e vacanta. scuze )
sigur ai doar ca nu ai inteles ca trebuie sa-i suni lu' aia si sa-i spui "iesi afara hai la un fotbal " iar ea "ar fi mai bine la un suc "
De fapt sniper...
Nu, nu am. Singurii mei prieteni i-am cunoscut pe net si sunt departe de mine. Si colegii de scoală nu se prea pot numi prieteni buni.
Nu plange, stiu ca sunt departe dar eu tot accept sa ma imbratisezi, asa blonda si buna cum esti
Sincer, cum vorbeam de Conqueta, pe ea as imbratisa-o daca as vedea-o. Si pe Creepu :3
Si daca-s blonda ce... -_-
"si am m-ai discutat si noi despre T/A"
dude..."m-ai" se scrie despartit acuma?
#analfabet
Ce sa intreb?
'Voi ce faceti cu prietenii cand iesiti in oras? '
Adica tu nu iesi in oras?
Nu, ies doar cand am nevoie De ceva, plus, pe aici nu prea am prieteni deci...
Minti, sigur ai macar un prieten , daca nu atunci ii ai pe astia de pe TPU chiar si daca nu-s de nadejde.
Normal ca am, am 2, ambii baieti. Atat. Si cel mai Des stam la mine.
sunt moldovean da de ala rusificat si traiesc peste "maretul Prut "
Dragut asa. Dă s' ti imbratisez virtual. ) Am zis bine?
Davai îmbrătzîșadzîmî (asa e corect )
Imi plac "saliuturile " cum se zice la noi adica focurile de artificii.
Invat lucruri noi.
p.s. Cum ma sa nu aveti prieteni? Colegi, rude ceva? :')
Nu stiu ma mir si eu, il am pe fratemiu Drain de cand ma stiu
Si eu am o prietena cam tot asa, de cand ma stiu. Totusi, ei nu tin legatura cu, colegii lor? Sau ceva in genu asta? Sau iesi afara si te bagi in seama cu, copii de varsta ta. Prieteni noi. -spalati cu pervol-
Ce sa faci asa-s adolescentii de azi. La noi in clasa toti is frati fiindca suntem impreuna de la gradinita si ne stim ca pe degete, si stii de ce nu ne certam, adica ne certam dar ne impacam repede deoarece la moldoveni ruleaza asa o regula de aur : "Azi se stuchesc da maine se iubesc ".
Ce dragut. La noi totul bine si frumos, dar e o fata care pârăşte tot ce ii displace. (cam tot ii displace) Si asta e naspa...
Cand credeam ca nu mai exista cuvinte care sa imi dea batai de cap ...stuchesc: -?
Stuchesc = scuip #moldoveneasca
Mereu mi s-a parut ca ei iau un cuvant dintr-o limba si il modifica.
Uita-te de la 6; 50 pana la 7; 10
https://www.youtube.com/watch?v=n3wx2LoOEAs
Fratii mei Russia is Love Russia is Life
Gugletizaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: