| Hitler666MD a întrebat:

Azi am fost cu LifeDrain in oras cica sa jucam basket, si am m-ai discutat si noi despre T/A, si deci mama, aoleu ce ne-am mai ras, el zicea "wai Tudorel 'tz ajiunji atata sa raz' " si eu ii raspundeam "da pai di s' rad di altseava can' pot s' rad di asta "
Era deja vreo 8 :40 si eu zic "m-a duc acasa " si el zice " du-ti sper s' ti prinda vr'-un slendy pe drum ". Voi ce faceti cu prietenii cand iesiti in oras?
PS:salut hateri laughing)

42 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Voi ce faceti cu prietenii cand iesiti in oras? " - Da' prieteni cu care sa ies ma intrebi daca am? laughing
O sa am pe viitor, deci... O sa-ti spun atunci thinking

| nlko a răspuns (pentru Hitler666MD):

Mereu mi s-a parut ca ei iau un cuvant dintr-o limba si il modifica.

| Hitler666MD explică (pentru anonim_4396):

da sa-mi spui laughing

| Croampa a răspuns:

Strigam dupa oameni necunoscuti si le aratam semne diverse! straight face

| Hitler666MD explică (pentru Croampa):

Cand eram mic eu si banda mea ne ascundeam in "podiezd" adica in blocul de trait si asteptam sa vina oamenii si tipam ca anormalii cand ei treceau pe langa noi si acei oameni se speriau foarte tare apoi tipau la noi ca suntem niste copii nenormali laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Hitler666MD):

Nu, nu am. Singurii mei prieteni i-am cunoscut pe net si sunt departe de mine. Si colegii de scoală nu se prea pot numi prieteni buni.

| AirănMeidăn a răspuns:

"m-a duc acasa "

a, deci chiar te citai singur mai devreme
si eu care credeam ca esti si tu amuzant o singura data macar

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu plange, stiu ca sunt departe dar eu tot accept sa ma imbratisezi, asa blonda si buna cum esti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Sincer, cum vorbeam de Conqueta, pe ea as imbratisa-o daca as vedea-o. Si pe Creepu :3
Si daca-s blonda ce... -_-

| L1feDRAIN a răspuns:

Oh, Sh#t.

| Unicornaş a răspuns (pentru Hitler666MD):

Anormali* fuk e vacanta. scuze laughing)

| DeathIncarnate a răspuns:

"si am m-ai discutat si noi despre T/A"
dude..."m-ai" se scrie despartit acuma?
#analfabet