Eu am invatat ca subiectul se acorda cu predicatul (oamenii SUNT diferiti) si ca prosti nu-s numai cati vezi pe fereastra!
Vai serios? Dacă eşti învăţată ţi-ai fii dat seama că am scris aşa intenţionat, d'oh.
Oh god, Am scris intenţionat deşteptele de la campus.Dar creierele voastre vor doar să se rotunjească pe aici.
Da. E o scuza buna pentru analfabetism. Cand scrii "intentionat" dude din astea, pui si tu o steluta la inceput, sa stie omu' la ce sa se astepte.
Eşti nouă pe internet aşa-i? Sau foloseşti internetu să cauţi reţete de gulaş?
Sa inteleg, deci, ca analfabetismul este caracteristica principala a "veteranilor" de pe internet! Mda...citindu-ti postarile, inclin sa-ti dau dreptate.
Si, pentru linistea ta sufleteasca, am trecut demult de etapa "gulas"; sunt deja la Coq au Vin.
Ce glumeaţă eşti coniţo.Ai auzit de caterincă, sarcasm sau ironie? Ah poate vin să mănânc la tine.Şi poate mă înveţi cum să mă dau Rotund pe internet, ce zici?
Am învățat că ultimul cadru e ciordeală nesimțită după un coamec de-al meu, ciorditorule.
Știu că mă iubești, dar, Viezurel, nu te mai exterioriza așa, pentru că o să rămâi dezamăgit când vei afla că-s heterosexual.
Julyly2089 întreabă: