anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi Daisukini isi face aparitia. Am nevoie de ziua in care v-ati născut. Da ziua adica Luni-Duminica. Daca nu stiti, imi spuneti anul si data, si va spun ceea ce stiti si ceea ce nu stiti. O sa apelez la zei (nu de Sergiu, Suck si alte tentative de zei de aici) si o sa va spun ce zeu iti controlează soarta. Hai!

79 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Marţea.thinking

| RainmakerX a răspuns:

Miercuri.

| SuckTheGod a răspuns:

Iunie.

| VibeTrix a răspuns:

Sambata

| LePotato a răspuns:

Marțea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ps laughing faza haioasa ma uitam acum pe calendar. fratele cel mai mare e nascut duminica, mijlociul luni si eu marti rolling on the floor asta da coincidenta

| Geanin a răspuns:

Luni...

Asa si?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marti.

| L1feDRAIN a răspuns:

29.09.2000

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SuckTheGod):

Ziua ametit mic...mic, mare ce esti. laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

28.08.nusj

| SuckTheGod a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaa... atunci ocombrie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Doub):

Daikokuten este zeul abundentei, al pamantului si al agriculturii, dar si patron peste gospodarii. El protejeaza indeosebi fermierii. Are o fata larga si este reprezentat zambind si purtand in maini un ciocan de lemn si un saculet norocos.

Daikokuten aduce celor nascuti sub patronajul sau intamplari norocoase atat pe plan material, cat si familial. Este esential in cazul tau sa intelegi ca nu poti atinge succesul si implinirea totala doar individual sau daca le vei atinge astfel, te vei simti neimplinit si nefericit. Vei avea norocul de partea ta atata timp cat iti vei dori sa il imparti cu cei dragi.
Cei nascuti marti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Daikokuten este zeul abundentei, al pamantului si al agriculturii, dar si patron peste gospodarii. El protejeaza indeosebi fermierii. Are o fata larga si este reprezentat zambind si purtand in maini un ciocan de lemn si un saculet norocos.

Daikokuten aduce celor nascuti sub patronajul sau intamplari norocoase atat pe plan material, cat si familial. Este esential in cazul tau sa intelegi ca nu poti atinge succesul si implinirea totala doar individual sau daca le vei atinge astfel, te vei simti neimplinit si nefericit. Vei avea norocul de partea ta atata timp cat iti vei dori sa il imparti cu cei dragi.
Cei nascuti marti.

anonim_4396

Cei nascuti marti.
App, chestia de genul e si la mine. Tati joi, eu vineri mami sambata. :]]

anonim_4396

Trioul e inapoi a? rolling on the floor eu tu si Mad.

| LePotato a răspuns (pentru anonim_4396):

"Meh"

anonim_4396

Vezi comm-ul pentru Doub. Zeul Daikokuten

anonim_4396

Aaa se pare ca esti si tu pe langa mine, Depressa si Mad. ce ziceai de acel hentai? cand ne strangem toti? Acum avem si mai multe in comun rolling on the floor

E si Doub laughing

anonim_4396

laughing coincidente una peste alta

anonim_4396

rolling on the floor
Vezi ca e si Doub rolling on the floor).

anonim_4396

Da laughing am vazut. postul dinaintea ta am zis asta

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci, oamenii inteligenţi se nasc Marţea.laughing))

Băăăi, ne uităm la Mickey Mouse, ce hentai-uri visezi?laughing))))))))

anonim_4396

Pai mai suntem copii sa ne uitam la desene ce dracu? ne uitam la desene de adulti rolling on the floor. adica na nu stiu acum daca sunt copii printre cei 4, tu minteai ca mai ai putin pana la 19, mad parca are deja 19 nu stiu acum depressa daca e minora laughing)

Cand am postat eu nu era(nu se facuse refresh poate)

Si e ceva thinking Toti Marțea

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

BĂăăăi, mai am câteva zile şi fac 18, nu 19. laughing))

anonim_4396

Interventie divina rolling on the floor. dar stai asa ca nu merge treaba de mai sus cu hentai ca doub inca e minora ca nu are inca 18 ani si nu stiu depressa cati ani are

anonim_4396

Am incurcat laughing minoro. cand e ziua cea mare?