| Pisique a întrebat:

Azi dimineață când mergeam la școală, am văzut un stâlp care îmi făcea cu ochiul.
I-am făcut și eu cu ochiul apoi i-au crescut niște picioare și mâini, și m-a condus la școală, și acasă.
Acum stă trist în spatele blocului și îmi cântă balade la geam.
Ce trebuie să fac? Mi-e frică să mă duc la școală, dacă mă vede și începe să îmi cânte din nou? :-s
P.S.: Are o voce oribilă, de parcă naște o mâță!

20 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

De ce nu i-ai dat mere?

| Pawesome a răspuns:

Ia-ti o ciocolata calda, o punga de popcorn si vinde bilete pentru oamenii care vor sa vada stalpul ala.
P.S: Astept 20% din castig

| Woodenpints91 a răspuns:

Alt căcat de întrebare la fel de amuzantă ca o găină care se pişă.

| NarutoGokuIchigoHarryPotter567443 a răspuns:

Da-i un Faringosept

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Off...Sincer, trebuie sa ii spui ce simtisad. Trebuie sa stie ca nu-ti plac stalpii, mai ales cei ca el! Ce nesimtit, sa-i creasca maini si picioare ca sa te urmareasca peste tot! O sa-ti trimit bodyguardul meu, dino-dinozaurul, si o sa te apere el. Daca ti se intampla ceva, are el grijawinking Dar vezi sa nu se indragosteasca dino-dinozaurul de tine, ca el canta ca o veverita pe moarte... Suna-ma telepatic si vorbim:*:*

| JeStieKungFuDaNuStieKarate a răspuns:

Pff. N-ai izolatie? Trage perdeaua, Inchide complet geamu. Etc... laughing

| Xtadelo a răspuns:

Casatoreste te cu el

| Konata a răspuns:

Buna, in primul rand te-as sfatui sa nu pui asemenea lucruri pe acest site deoarece nimeni nu pierde timpul cu asa ceva si nu trebuie sa crezi ac atragi atentia prin povesti dintr-astea happy. Fara suparare, dar nu-ti imi pierde timpul cu asa ceva. O seara buna!

| W3R4 a răspuns:

Decat sa-i faci ceva rau, mai bine du-l la lectii de kanto!
Si asa, scapa de vocea oribila!

| FadetoBlack a răspuns:

Eşti prea irezistibilă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai amăgit stâlpul.

| ILoveTacos a răspuns:

Baricadeaza-te in casa cu o rezerva de Nutella care sa te tina pana de sfarsitul lumii, ca dup-aia murim toti.

| Mokaxoxo a răspuns:

Spune-i ca te intilnesti cu alt stilp.Si chiar daca e un tip dragut nu puteti fi impreuna. Sper ca va intelege.
P.S.Si trimite-l la lectii de muzica!

| valeria4u a răspuns:

Ce fel de balade?

Răspuns utilizator avertizat
| AndreeutzaDragutzica a răspuns:

Spune-i ca te-ai imprietenit cu fibra cu firele prin care trece electricitatea.

| ZuzulinaZoe1993 a răspuns:

Pune-i o bomba smug

| ZeldaX64 a răspuns:

O fi constipat sad