| harciog a întrebat:

Azi la serviciu s-au apucat colegii sa faca glume de tarani imbicsiti cu greieri in crapaturile din calciie.Asa ca cele mai reusite tot cele care se invirt in jurul sexului, cel putin im mediul ala.Care mai de care sa dam la sotiile altora pe cind ale noastre gem pe acasa sau prin piata de dorul sexului.Asa ca vine si un slabanog de vreo 50 de kg si incepe despre sotia unuia si altuia, ca ce le-ar face samd, la care unul dintre cei vizati cica;-Pleaca mai ca tu, daca ai o erectie reusita, lesini naibii. A fost risul dreaku dar ce-o fi vrut asta sa spuna? Adeca de ce ar lesina?

10 răspunsuri:
| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

"Adeca",cum e posibil? pai n-ar mai fi el.Si eu m-as speria in locul lui si as trece pe la vreun sobor de preoti sa ma exorcizeze.Asta daca as fi un gay frustrat constient de propria-mi conditie, dar cu veleitati de mare futac.

| Arthur a răspuns:

Păi la cât e de bine dotat de la natură, surplusul de lichid hidraulic necesar jos ar văduvii partea de sus care în absenţa acestui produs ar produce destabilizarea întregului sistem bielă manivelă.

| Arthur a răspuns:

Mi-am adus aminte de un alt coleg de-al tău şi ce a păţit pe câmp cu Florica când era ea la prăşit iar el a plecat de acasă chipurile cu calul la păscut. Florica fată bună dar cu călcâiele crăpate, cum bine ai sesizat, are apropo pozitiv pentru stăpânul calului care neprevăzător nu plantase nimic în zonă înafară de cartofii Floricăi de care bineînţeles nu putea lega calul cât timp rezolva el problemele eroticosentimentale. Din această cauză a început să zbiere Florica disperată după el când calul a luat-o la galop cu tot cu piciorul respectivului, agăţat pe post de pripon, să se întoarcă cu faţa în sus că-i scoate toţi cartofii şi nu din grija obiectului erotic respectiv.

| MiHaI a răspuns:

Crek ca tu esti ala labhar imabcsit

| Ingerash a răspuns:

De mere

| selef a răspuns:

Fiind mic deci putin sange daca se aduna intr-un singur loc pentru o erectie pentru cap nu mai ramane destul si se pierde cunostinta.

| harciog explică:

Cristiano,vezi-ti de treaba ca n-am de gind sa te intrec.

| harciog explică:

Ce dreaku va supara daca ar mai fi un labar? Pe linga atitia ce mai conteaza unul imbicsit sau nu?

| F13Meteor a răspuns:

Am pierdut 45 de secunde citind amintirile din basme ale unui labar angry

| mdany a răspuns:

Ca si-ar vedea-o prea mare laughing

Întrebări similare