"Adeca",cum e posibil? pai n-ar mai fi el.Si eu m-as speria in locul lui si as trece pe la vreun sobor de preoti sa ma exorcizeze.Asta daca as fi un gay frustrat constient de propria-mi conditie, dar cu veleitati de mare futac.
Păi la cât e de bine dotat de la natură, surplusul de lichid hidraulic necesar jos ar văduvii partea de sus care în absenţa acestui produs ar produce destabilizarea întregului sistem bielă manivelă.
Mi-am adus aminte de un alt coleg de-al tău şi ce a păţit pe câmp cu Florica când era ea la prăşit iar el a plecat de acasă chipurile cu calul la păscut. Florica fată bună dar cu călcâiele crăpate, cum bine ai sesizat, are apropo pozitiv pentru stăpânul calului care neprevăzător nu plantase nimic în zonă înafară de cartofii Floricăi de care bineînţeles nu putea lega calul cât timp rezolva el problemele eroticosentimentale. Din această cauză a început să zbiere Florica disperată după el când calul a luat-o la galop cu tot cu piciorul respectivului, agăţat pe post de pripon, să se întoarcă cu faţa în sus că-i scoate toţi cartofii şi nu din grija obiectului erotic respectiv.
Fiind mic deci putin sange daca se aduna intr-un singur loc pentru o erectie pentru cap nu mai ramane destul si se pierde cunostinta.
Ce dreaku va supara daca ar mai fi un labar? Pe linga atitia ce mai conteaza unul imbicsit sau nu?
Julyly2089 întreabă: