Am plecat toți de la ultimele 3 ore.
Ne-am înghesuit 6 pe 3 locuri într-o mașină.
M-a violat careva, da' habar nu am cine.
Ce ti-a facut? Te-a violat? si era fata sau baiat, sau nu stii.
Habar n-am
Cum aflu?
Chemi politia. Eu stiu... Ia amprente si vezi cine ti-a facut rau. Săracul de tine.
Pentru ca face discriminari. Azi am ridicat mana sa citesc, si stii acel moment cand iti vine sa tusesti dupa ce citesti repede...e, asta mi s-a intamplat, si am facut o pauza. Si mi-a spus ca citesc ca un copil de clasa a 2-a. Deci citeam foarte repede. Imi place sa citesc, si ea m-a si umulit si mi-a calcat si demnitatea in picioare. M-am simti atat de prost. Si s-au mai intamplat inainte multe chestii. O urasc. Romana imi place, dar de ea nu.
si trebuia sa-i fac observatie ca gresise un cuvant pe tabla. A scris "intainte"
Pfui, nu conteaza asta. Conteaza ce stii tu, nu ce spune ea.
Stiu, dar ma tine numai in 7 si 8. Astea sunt note...
Nu ai cu cine sa vorbesti? Director, ceva?
Ce sa vorbesc cu directoarea? E de partea ei. Nu ai idee cat de rea e directoarea. Si aia e profesoara de romana.
Pfui. Nu mi se pare normal.
odata stateam si am inceput sa vad negru si am cazut
am fost rapita de extraterestri
De ce nu mi-ai zic că ai nevoie de umbrelă? Că îi ceream Rihannei să îmi dea înapoi umbrela pe care i-am împrumutat-o pentru videoclipul acela.
Eu am avut umbrela, deci nu m-am udat.
In schimb, s-a vărsat sticla de apa in ghiozdan, iar eu m-am așezat pe el si m-am ales cu o pata imensa pe fund. In ora de biologie m-am trezit ca striga o colega "Ioanaaa, ești uda pe fuuund!"
Cand mi-ai face tema la fizica.
Da-mi poza.
Stai putin. dar imi faci tema. ca maine ma asculta.
Ba nu am tema la fizica..am uitat iti dau eu tema de la mate cand o fi.
Ok, o sa iti fac tema dar nu o sa ti-o fac. O sa vezi tu ce plan am.
Daca o faci pe photomatch, vezi ca nu merge ca am incercat.
Presupun ca acel site e unul de informatii la probleme. Cam asa ceva, dar nu chiar. Hihihihihi
As vrea sa te vad calcat de tren.
E adevarat ca nu crezi in ceea ce spui, asa e? Recunoaste nu ai avea curajul si puterea sa te uiti in caz ca ar fi adevarat? De ce te minti singura draga?
Te-as calca eu, personal, cu trenul.
Esti sadica, cruda si nemiloasa.Totusi oricine se poate schimba! Am incredere in tine draga
Ma schimb destul de des de haine
da, ai uitat de malefica.
De asta am mereu hanorac sau geaca cu gluga.
Daca, Doamne fereste, mi se uda parul si mi se strica coafura? Tu iti dai seama?
Mai naspa cand port jachete , dar ma asigur ca nu ploua, eu cu umbrela nu ma car.
Eu merg ca in armata, tu ca mergi beata nu ma mira, stii ce zic.
Si de mine se mai tin cate unii ca sa mearga pe bordura si mereu se aleg cu coate in burta sau in gura, depinde de inaltime
Profa ta de romana ...Eu nu as accepta sa ma umileasca, m-as contra cot la cot.
Sa-mi aduca argumente si explicatii, ca d-aia e profa de romana si de aia e profa, sa explice copilului unde greseste si sa-l invete ca d-aia exista dreptul la invatamant.
Eu port numai jakete de piele. Macar imi statea parul drept.Sticlea geaca pe mine ca pe semafor. Cu toate ca era neagra. Se mai gasise si o inteligenta sa-mi spuna ca arat ca o curca plouata.
Nu beau...Asa de mult. Da.
Curca plouata
Eu am doar jachete de blugi, asa ca nu voi arata a curca plouata.
A, stai, am si de piele, parca 2 negre Sau era una neagra si una gri.
In fine, am observat ca se poarta foarte mult astea de piele asa ca eu nu port.
Adica tu razi de mine aa? Nu zic, si eu radeam cand ma vedeam in cate un geam de masina.
)) De aia am eu gluga
Si si mai bine, fac 3 min pe jos din statie pana la liceu.
2 min pe langa blocuri unde nu am sansa sa ma ude ploaia si un minut pe langa copaci si alte lucruri de langa statie care atenueaza picaturile de ploaie si hopa, in statie, unde nu ma uda ploaia.
:p