Nu stiu cum sa ma fac inteleasa.
Fii pe faza, uita-te la fiecare litera in parte ca sa fie mai savurabil momentul:
TEORETIC SI PRACTIC EU TERMIN LICEUL MAINE IAR TU NUU
SI NU STIU DE CE DAR MA SIMT FANTASTIC STIIND CA ITI POT FACE IN CIUDA
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ((((((((((((((((((((((((((((
Nu ne îmbrăcăm cu rahaturi d'alea.
Eu sunt pro pentru a merge dezbrăcați, dar nu vreau ăștia.
Ce-as vrea sa te vad... imbarcat cu alea, nu dezbracat.
ce norocos esti...
Vezi că salivezi pe tastatură.
Nu..nu mi-am dat seama. Cred ca ma gandeam la ziua in care voi absolvi liceul. uhhh, ce frumos.
A 5-a e nașpa, știu :c
In ochii tai sunt o fetita de-a 5-a? pot sa fiu mai matura ca tine daca vreau.
Tudi rau.
nu-mi mai face in ciuda
Ioi, tu chiar vrei sa termini? Mie imi pare rau, de fapt, ma bucur, dar totusi.
Daaa... abia astept sa scap de tot. As da si bani ca sa termin acum liceul.
Hm, s-ar putea sa regreti. Eu zic sa incerci sa te bucuri de anii astia, sunt geniali.
Nu. sunt urati. nu pot. nu pot.
"mai sunt 3 anisori si o sa port si eu" - Daca nu ajungi la închisoare pana atunci
Ma,poti sa vi, maine scap....de la serviciu. Ia hai, afara ca e 12 noaptea si copii nu au ce cauta aici!
Ce noroc pe tine...ai scapat de liceu.
Daca ma mai faci "copil" il chem pe Coco.
Eu am purtat "camasa buncii " anul trecut, minorilor . sa vezi ce tare cand am aruncat toti "palariile" cu siguranta a mea a "aterizat" in ochii la cineva, pot baga mana in foc.
Nu-mi mai face in ciuda...
am avut sansa sa absolv liceul acum multi, multi ani...dar am ales sa am o viata dinamica, asa ca m-am dus la hollywood sperand sa-mi indeplinesc visele. acum sunt dependent de droguri, am un caine pe care il car peste tot ca sa beneficiez de mila trecatorilor, ma prefac ca sunt bolnav ca sa iau iarba legal de la farmacie in fiecare marti, si va scriu dintr-o biblioteca pe una din numeroasele si aglomeratele strazi ale hollywood-ului...
Am mai gasit un traficant. Locul asta nu e suficient de mare pentru 2 drogati.
Cam tarziu te oferi sa faci poze, am terminat anul trecut
Nu-i problema, se inventeaza masina timpului. Nu scapi.
A, ok...dar stii ca daca calatoresti in timp, o sa intalnesti un alt eu, eu de acum 1 an
Deci sa te iau mai usor, sa nu te sperii.
Sau te iau cu mine. Vad eu.
Cum zici tu
Mereu am vrut sa vad cum arata toti de aici la varsta de 6 ani. Da.
Eu la 6 ani eram un mic retardat (nu ca acum as fi mai breaz), mama ce prost eram, acum mi-a picat fisa(50 bani).
De ce? Copiii mici sunt dragalasi. Si prosti, dar dragalasi. Sau nestiutori, nu prosti
Depinde (ma refeream la mine, sa nu cumva sa se inteleaga ca am generalizat, incat sa se creada ca jignesc pe altii )
Toti stiam ca eram prosti cand eram mici, nu ai de ce sa te simti prost.
Nu ca acum am fi prea lucizi.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: