Îmi place sa lovesc intre picioare arbitrul. Sa-l vezi cum cade.
Da ma joc. Sa vezi asphalt8 ce grafica are. Îl ador. Da stiu, ala nu e fotbal. :]]
LoL
Daisuki gamerița
Pai da cum nu?
Ce mai joci?
Pe PC diferite jocuri de actiune, chestii cu baze militare ca The Thing. (joc jocul asta de la 10 ani. ) + NFS, Stalker, etc.
Tu?
De toate
Ai pc bun?
Joaca Bioshock Infinite
Saracul arbitru, nu ai mila. ))
Aveam. Acum joc pe telefon. Trebuie sa-mi iau alt laptop. Dar o sa caut jocul.
Pfffff cand îl vad cum se insira pe jos...aw viata.
Joci S.T.A.L.K.E.R?
Da. E tare jocul. Dar m-am blocat, nu mai stiu ce sa fac, am colindat toata harta si nu mai găsesc nimic. + ca nu mai am pe ce juca.
Tu ce joci?
Incearca si Fallout 3 sau New Vegas, e cam aceeasi chestie
O sa le încerc. Dar momentan nu pot. :]
Esti pedepsita sau ce?
Pedepsita? Auzi si tu.
Nu mai am laptop. Cel bun e la tati (nu tu :]] ) si al meu e stricat. Mă descurc cu telefonul.
" (nu tu :]] )" ))))
Da, tu esti alt tati.
Retardat jocul
Glumesti? E super tare. Are o grafica superba. Poate nu e ca Fifa dar e super.
Nu stiu m-am uitat la linkul pe care l-ai dat si nu as zice ca e grafica chiar buna, dar jocul cred ca e bun (nu pentru mine, urasc fotbalul)
Asphalt 1 are grafica mai faina.
Exista? Fraate, cat de antic trebuie sa fie.
Din 2004 e cel mai vechi. Si nu-i asphalt 1, ii asphalt urban gt, zice wiki. Ma rog.
Da' GTA 1 cat de vechi ii, a?
Nebun...de...legat.
Tu te joci football online si tot eu sunt nebunu'?
Nu e online. N-ar avea grafica aia online.
Da, tu esti.
Ma face nebun footballista online!
ce serial?
Supernatural
N-am auzit.
E super celebru
Nu ma uit la TV
Iti cam place sa faultezi, mai mai Ce sa fac, stau pe TPU de pe computer ca n-am mai stat de marti, fiindca de miercuri pana azi am fost la mare. Azi si ieri vreme ultra naspa. S-a lasat cu ploaie. In schimb miercuri-joi-vineri vreme superba. M-am bronzat. Ma rog, am intrat in amanunte, dar mie imi place sa scriu mult. ADD?
Eu jucam cu cel faultat. Si nu a fost fault. . Dar si faultez
te-ai distrat a?
Aa, tu erai cel faultat. Atunci din partea mea, iti dau voie (daca pot sa fac asta) sa faultezi cat doresti. Aici cred ca nu se potriveste proverbul: "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face", nu?
Si da, m-am cam distrat. M-am dus la Mamaia in parcul de distractii si m-am dat intr-o naveta unde purtai ochelari 3D, si erau efecte speciale (a fost smecher). M-am mai dat si in trenul groazei, dar pacat ca nu m-am speriat. Eu ma intorceam la monstrii aia si zambeam la ei
Ciudat, no?
Ah, si voiam sa ma dau si in ceva pe sus, dar parintii nu mai aveau bani )
Hai, pa.
Venerabilul întreabă:
DaciaRomania întreabă: