| TiberiuFasole a întrebat:

Azi ma plimbam cu masina mea cu Sebastian( daca, inca astept sa ma copieze cineva cu MinerXCriminalul1) si am dat peste masina asta :https://www.google.ro/......ps?/search

Ce sa fac? Cica e ilegal sa furi masini, deci nu o pot fura, nu vreau sa ajung ca Daisuki( stiati ca e ilegal sa consumati droguri?). Stie careva ce pot face sa o am doar pentru mine? Apropo, stiati ca e ilegal sa jefuiti banca?

12 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

"stiati ca e ilegal sa consumati droguri?"-O_O. Nu se poate. De cand?sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Pai nu stiu, acum am aflat si eu. Adică, nu e mare diferență dintre ceai si droguri. Tot din plante e si ala.
Sunt sobolani in pereti. Scoate-mă de aici!
Ba, MinerX, daca citesti, puscaria te mănâncă si pe tine.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Pff, te scot mai tarziu. Acum mi-e lene.big grin

Ps. Poate vin sa-ti dau o ciocolata printre gratii.smug

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Pune si o cheie in ciocolata.

| Doub a răspuns (pentru anonim_4396):

Ahhh, bine, bine.

| AirănMeidăn a răspuns:

Ce amuzant deci nu mai pot de râs
Un sfat: ca sa nu mai pui ditamai link-ul, incarca prima data imaginea pe imgur si dai link-ul de acolo.

| LoveSleep a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Tu cine ești de te legi de toți?
Te-a părăsit nu-i așa?
Fac pariu.
E tipu din poză, nu?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru LoveSleep):

Vai, dar de unde ti-ai dat seama...

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Vorbești serios? In curând o sa fie ilegal sa te urci băut la volan! Ce oameni... Fara droguri... Cum mai supraviețuiește Daisuki?

| VibeTrix a răspuns:

Lol- eu atâta zic! laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi ca să furi mașina în mod legal prima dată va trebui să te dai peste cap de pește în peștera de ananas a caprei ce face pași spre Himalaya, apoi când ajungi în Egipt va trebui să aluneci înspre roșii cu viteza tunului plat din dimensiunea nivel. Dacă vine cineva pe nume X la tine sporeștei gogpașa cu ajutorul spărturi din coasta ta de chiloți. Apoi ca să furi mașina din tablou va trebui să metro-ești fluidul de lămâie în containerul de gunoi și să ții piersici de mână în timp că acoperi o vulpe cu sclavi de sare și vei avea o mașină, dar totuși nu vei mai avea prea mult de trăit așa ca nu te voi găsi.

Ca să jefuiești o bancă în mod legal va trebui să arunci ploșnițe în miere până când ne va distruge încălzirea globală de pe satelitul marte și stelele de mare de pe cerul înstelat cu mese vor mânca calamari ce se plimbă cu păr în furci în moarte de scorțișoară.

Iar drogurile au devenit legale mâine când președintele pensulei, a decretat că pisicile vor fi mizantroape în fiecare zi din anul 62. Asta s-a întâmplat din cauză că în anul 62 au fost înfăptuite centre agricole unde se consumă lacrimi de glicerină fără albastru deoarece albastrul dispare în ziua de ieri și drogurlie dreg detergentul. Cum drogurile dreg mormoloci de șopârlă vor contrui clătite și vor otrăvi fulgere cu săpun, și fix de aia sunt legale drogurile...

Răspuns utilizator avertizat