Este ca sunt, ooodododo come here )
Eu te-am făcut ponei.
Mulţumeşte-mi.)
Stiu ca ma vrei, mrrr
Iubesc ratonii.
Se scrie "laic"
-hei, profa de romana
-sall
Dar DaisuFuc.kingKillYou a observat ca nu era o simpla durere de mana. Spiritul ei blajin si simplu era ingrozit...pe mana ei a incoltit copacel.daisufuc.kingkillyou era terifiata de rautatea copacelului care incoltea din ce in ce mai aprig pe mana ei.Niciunul din prietenii de pe trivia nu stia ca renumitul si magnificul copacel are nutritie heterotrofa parazita. avea sa o absoarba pe daisufuc.kingkillyou,dar cu toate ca rautatea plantei ar fi putut face chiar si o fiara salbatica sa plece capul, dfky nu s-a pierdut cu firea.si-a taiat bratul cu masina de lemne, iar copacel a murit din lipsa de nutrimente...
Dar ce se intampla cu corpul acesteia? Cu toate ca era normal sa simta durere datorita hemoragiei, ea, avea un fior pe sirea spinarii. Zeci de mii de pui ai lui copacel incolteau pe aceasta, se pare ca i-a polenizat derma.DaisuFu.ckingKillYou se resemnase...era constienta ca moartea avea sa vina.
Dar, stati, ce se vede in departare? Oare sa fie EL? atotputernicul, maretul, magnificul si invincibilul SergiuBoss11?! Cel pe care nimeni nu il include in nici o poveste si il lasa pe dinafara.Totusi,nu era timp sa simta repugna fata de cei ce l-au repudiat! asa ca SergiuBoss11 scoate sabia sa aproape la fel de stralucitoare ca el primita de la KillMePlease regina distorsiunii spatio temporale acum zeci de mii de ani.Lumina sabiei a ucis toti copaceii, iar dsfy a supravietuit acestei grele incercari. Dupa aceea SergiuBoss11 a disparut pe calul sau naravas in cele mai indepartate orizonturi. Legenda spune ca si in ziua de azi colegii lui de pe T/A nu-l baga in povesti facandu-l sa se simta pe dinafara.
Eroule. Gata, promit ca te includ in toate povestile, ca personaj negativ
daca-ti pui poza de profil te fac pozitiv
Am luat experimentat la proba orala de la limba si literatura romanaziua mea buna
Si tu dai bacu'?
pe mine m-au scos afara din baie, ca cica "nu ai voie sa intrii aici, ca sus se dau competentele. " ce pisici de treaba aveau competentele cu faptul ca ma duc eu la baie?
Arat si eu mai normal aici, thx...aluzii iar cu sweet
Apropo, sa editezi, ca unele link-uri nu merg
Stii chestia aia:
"tare armasar,
ma deschid la fermoar
toate pe mine sar"
O stiu, mrrrr )
Maleficent
.
Tot imi place .
Julyly2089 întreabă: