E naspa juriul
Poate n-o sa mai vina baba aia cu poezii in germana obsedata de Mihai Petre.
Eu vreau sa vina! Adică am râs cu lacrimi la aia
Ow,,,,, Cand s-a luat 'pauza' de la emisiune?
Am vazut ca era si Mihaela Radulescu in juriu,,,,, daca era pana acum vreo sansa sa ma uit, acum chiar au disparut toate!
Credeam ca o sa-mi răspunzi cu "Am pățit"
Am patit!
De fapt, știam, tu mi-ai amintit sa pun întrebarea
O,Doamnee...
Am si uitat. Bine ca mi-ai reamintit.
nu mai are acelasi farmec fara Mihai Petre .
Mda... Multi veneau ca sa se certe cu Petre
Si cu ce talent te duci?
Simpla mea prezenta e un talent.
Daca as inventa o pictura extrem de uimitoare, poate m-as duce.
O sa te dea afara pentru ca o să te prindă cu droguri
O fata de la mine din clasa s-a dus, dar înainte de preselecții mai e o proba care nu se da la televizor si nu a trecut de proba aia. Pana la urma a mers la Next Star.
Si a luat nex star?
Si retardatii aia care se duc si se fac de rht, cum au trecut proba?
La Next Star a fost la televizor, a trecut de proba aia de dinainte.
Aia sunt trecuți doar pentru amuzamentul spectatorilor si telespectatorilor.
Aaa, nu m-am uitat.
M-as duce si eu, dar care sunt sansele sa castig, când sunt atatia artisti care nu au câștigat.
Știi ca trebuie sa plătești ca sa apari la preselecții la televizor. Cel puțin la Next Star mi-a spus colega aceea ca a plătit.
Deci pana si asta e pe bani. Cat de josnic.
Si pe ce voiai sa fie, pe pufuleți?
Ce faci?
Eu am onoarea sa-mi vad o prietena care s-a dus sa danseze
ce mandra sunt!
Da, știu cum te simți. Păcat ca nu ai putut sa mergi sa o susții.
De fapt nu. s-a laudat la toata lumea ca merge sa danseze cu trupa sa dar ea de fapt a stat in culise si i-a sustinut pe cei de pe scena(asta am aflat-o de la actcineva pentru ca ea nu ne-a spus)... penibil
Eu voiam sa merg acum ceva timp la un concurs de ben 10, acum 2 ani, si era sa ajung la preselectii, dar m-am ratacit, cand ma gandesc ca eram si pe lista inscrisiilor.
Am vazut un concurs de genul, tot cu Ben, dar eram mai mica. Am vrut si eu sa mă duc, dar era prea departe.
Ce fac? Nu fac nimic.
Pe afine.
Si eu l-am vazut, imi venea sa ma sinucid, cand ma gandesc ca au si ajuns. Sincer, am stiut 90% din intrebari, doar cele din ultima etapa nu le-am stiut.
Mai stiam si eu din ele, ca mă uitam. Acum, naiba se mai uita pe CN... Când prinzi gustul anine-urilor... Hehe.
Chiar ca penibil si urât din partea ei
Venerabilul întreabă: