| LoveSleep a întrebat:

Bă, acum doua saptamani ma gandeam sa ma sinucid. Am cautat o funie buna, am ales cel mai inalt copac si m-am pus pe treaba. Imi pun funia de gat, ma urc in copac, o leg si sar. Faza e ca funia s-o rupt, da noroc c-am cazut in cap si am murit. Era totul negru. Dintr-o data am vazut o lumina. Cred ca era diploma de bac. M-am dus spre ea si l-am vazut pe Cristi din Banat. A vrut sa-mi cante dar i-am zis ca ma grabesc. Oricum, reusisem sa-l intreb ca unde ma aflu. Imi zise ca sunt in iad. Cand credeam ca nimic nu poate fi nai bine il vad pe Michael Jackson. Taia niste lemne de foc. Fug rapid la el, ii cer un autograf si il rog sa-mi cante ceva. Imi da autograful si incepe: "ca o apa cristalina, asa-s ochii tai...". Lesin.
Ma trezesc intr-o balta. Eh, nu stiu ce-o fi fost, dar cu siguranta era udă. Probabil erau efecte adverse de la trauma de mai devreme. In fine. Ma ridic si il vad pe un tip care statea in fata mea. Imi spune ca e acolo sa ma intrebe ceva. Si zice: "Vrei sa iesi de aici?"
Ba, nu voiam, doar ca-mi amintisem ca aia e ziua cu ofertele alea super la saorma. Dau din cap.
Imi daduse drumul cu conditia ca am doua saptamani sa-mi gasesc un inlocuitor. Azi e ultima zi si n-am gasit pe nimeni. Se ofera cineva? Macar pana trece oferta.

33 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

" acum doua saptamani ma gandeam sa ma sinucid."- Vezi? Daca iti dadeai in cap cu lopata aia, nu ti se mai rupea funia. Pff. Daca nu ai vrut sa ma asculti. asta e. "funie buna" -Pai cum "buna"? Daca era buna, nu se rupea. Data viitoare cand vrei sa te mai sinucizi ma suni si vin sa-ti aleg eu o franghie, macar sa facem lucrurile bine, asa cum spunea si Iohannis (ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT).

Ah. Si neah, nu ma ofer. Astept sa dau bacul.:X:X:X

| LoveSleep explică (pentru Doub):

Inițial voiam să zic că te-aș suna, da n-am numărul tău doar că o dădeam în altceva și nu era bine.
Așa că o să fac un pas mare și-o să ajung la ultima parte.
Mă cam tentează să plec înapoi, măcar până după bac, iar mai apoi, văd eu cum scap.
Sau nu. Nu prea mă pot hotărî ce e mai rău: "Ca o apă cristalină" sau Bacu' ăla.

| Doub a răspuns (pentru LoveSleep):

Pai si cu saorma cum ramane?sad.

Hmm. Sa vedem. Cristi din Banat vs. Nichita Stanescu. Aah, clar Cristi din Banat e mai raustraight face

Ce-ai cu Nichita Stănescu?
E una din cele mai bune scriitoare.

Draga LoveSleep, vezi ca induci copiii in eroare.

Copii... Nichita Stanescu e barbat.laughing)

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru LoveSleep):

Sleepyșor, Nichita Stănescu este un scriitor. Un bărbat. Nu e femeie laughing

Ah. Si da... E unul dintre cei mai buni poeti.

Daca iti place asa de mult, poate iti pica "Leoaica tanara, iubirea" la bac.winking

Ti-am spus eu ca induci copiii in eroare.sad

Cum să fie bărbat?
"Nichita" e nume de femeie.
Arată ca o femeie,
http://fs69.trilulilu.ro/......1be994.jpg
Deci e:...

Asa sa scrii si la bac daca iti da.winking

N-apuc să scriu că mă ridic și plec.

| LoveSleep explică (pentru xXsweetgirl99Xx):

N'are cum.

laughing). Serios? E o poezie foarte frumoasa. Tu esti pe principiu "Cu bacul luat, fara bac, semintele tot gustul ala are"?

| xXsweetgirl99Xx a răspuns (pentru LoveSleep):

Eh na! Zice Wikipedia! Dovada: http://ro.m.wikipedia.org/wiki/Nichita_Stănescu

Cine are nevoie de bac? Cei care o să-l ia, ei bine...cu putin noroc, unii dintre ei vor ajunge sa tina si biciul in mana. Altii vor fi nevoiti sa sara in apa si sa impinga barca, cum au facut fraierii aia care il carau pe Ponta cu gonflabila.

"Cine are nevoie de bac"- Toti avem nevoie de bac. sau daca poti sa faci ceva si fara bac, super.

| Doub a răspuns (pentru Doub):

Si prin "ceva" vreau sa spun o meserie intr-adevar respectata *si acum probabil o sa-mi spui "Ce meserii mai sunt respectate in Romania" si eu o sa-ti spun ca ai dreptate, dar mai bine un profesor amarat la catedra, decat o curva pe centura.*

Glumeam laughing
Dacă e să fiu serios, nu-i mare chestie cu bacu' ăsta, doar că ar fi aiurea să "pice" din nou poezie. Nu de-alta, da îs' puțin mai grele ținând cont că la un roman de exemplu, poți să formulezi tu, pe când la o poezie, trebuie să știi cam pe de rost.

Chiar ma bagai la banuielilaughing.

Nu stiu. Mie mi-e indiferent. Numai "Baltagul" sa nu-mi pice. In rest, n-am probleme.

Iți urez baftă! smug
Oricum, mai ai ceva timp până atunci.

Daa, spre deosebire de tine.laughing) Multumesc, la fel. ^_^

| TanteMarianne a răspuns (pentru LoveSleep):

Poate e neutru...

| LoveSleep explică (pentru TanteMarianne):

Poa'.

| minrest a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu te lua dupa nume, numele sunt facute tocmai pentru disimulare. Arata ca o femeie cand era beat, adica tot timpul, dar era barbat, un om excelent, pacat ca a dat coltul.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Ce nu faci tu pentru shaorma? Il propun pe Iohannis înlocuitor. Te ajut eu sa îl captureziwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baaaai, ce ciuda-mi e ca s-a rupt funia, aveam eu una rezistenta. Imi e mai ciuda ca te-ai intors.
Deci vrei pe cineva....hmmm, iti recomand doi, Ashadow si Tudorel96 sau Slee...aa stai ca asta esti tu. big grin

| LoveSleep explică (pentru anonim_4396):

Acu' e prea târziu.
TuDorEL96-i'aici cu mine. Te salută.
Stai, era doar o muscă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Iadu' va mananca....eu am fost desteapta si am scapat. dar voi...

| WeAreSmart a răspuns:

Nu cred ca mai sunt oferte la saorma, de ce nu te duci inapoi? big grin

| ღஜღpikapikaღஜღ a răspuns:

Doamne fereste! Eu nu ma ofer! Ia-l pe vecinul meu!

| dumitrescumadalina a răspuns:

Mama ce amuzant esti! Haha