| LoveSleep a întrebat:

Bă, acum doua saptamani ma gandeam sa ma sinucid. Am cautat o funie buna, am ales cel mai inalt copac si m-am pus pe treaba. Imi pun funia de gat, ma urc in copac, o leg si sar. Faza e ca funia s-o rupt, da noroc c-am cazut in cap si am murit. Era totul negru. Dintr-o data am vazut o lumina. Cred ca era diploma de bac. M-am dus spre ea si l-am vazut pe Cristi din Banat. A vrut sa-mi cante dar i-am zis ca ma grabesc. Oricum, reusisem sa-l intreb ca unde ma aflu. Imi zise ca sunt in iad. Cand credeam ca nimic nu poate fi nai bine il vad pe Michael Jackson. Taia niste lemne de foc. Fug rapid la el, ii cer un autograf si il rog sa-mi cante ceva. Imi da autograful si incepe: "ca o apa cristalina, asa-s ochii tai...". Lesin.
Ma trezesc intr-o balta. Eh, nu stiu ce-o fi fost, dar cu siguranta era udă. Probabil erau efecte adverse de la trauma de mai devreme. In fine. Ma ridic si il vad pe un tip care statea in fata mea. Imi spune ca e acolo sa ma intrebe ceva. Si zice: "Vrei sa iesi de aici?"
Ba, nu voiam, doar ca-mi amintisem ca aia e ziua cu ofertele alea super la saorma. Dau din cap.
Imi daduse drumul cu conditia ca am doua saptamani sa-mi gasesc un inlocuitor. Azi e ultima zi si n-am gasit pe nimeni. Se ofera cineva? Macar pana trece oferta.

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Iadu' va mananca....eu am fost desteapta si am scapat. dar voi...

| minrest a răspuns (pentru LoveSleep):

Nu te lua dupa nume, numele sunt facute tocmai pentru disimulare. Arata ca o femeie cand era beat, adica tot timpul, dar era barbat, un om excelent, pacat ca a dat coltul.

| dumitrescumadalina a răspuns:

Mama ce amuzant esti! Haha