Ba...rau cu sărbătorile astea. Nici nu mai prea vad bine.
Pai de ce ai baut?
Nu stii ca unei fete ii sta urat cu paharul in mana?
Apa nu aveai?
Pentru mine, la început a fost o zi foarte buna. Am stat la toată slujba, am ajuns acasă la 4 dimineața. Când m-am trezit, toate bune si frumoase, ciocnim oua, mâncam cozonac, petrecem Paștele frumos. După... S-a întâmplat ceva ce mi-a stricat ziua si de asta am avut o zi super mega proasta. Singurul lucru care ma face sa nu plâng in continuu este ca e Paștele, adica Învierea Domnului.
In concluzie, cred ca a fost cel mai rău Paște de pana acum...
Nu contează ce s-a întâmplat. Nu e treaba ta sau a oricui altcuiva de pe acest site.
*Scuze daca am fost răutăcioasă sau m-am comportat urat, dar sunt foarte prost dispusa*
Era bere cu lămâie. Si nu m-am putut abtine. Am baut ca un golan.
Eu prima data cand am baut sampanie mi-a venit sa lesin.
Eu mi-am dat seama de ceva. Infinitul seamna cu un opt, dar ce seama cu un opt? Infinitul. Si ce seamana cu infinitul? Optul. Ce seama cu optul? Infinitul. Deci optul e berea. Deci tu bei opt. Deci bei matematica. Matematica e cea mai tare! ( Mate Power, frate, ce dor imi era de Mate Power, nu am zis de mult... ce vremuri).
Aha....eu sa nu ma bag in treburile altora dar tu da.
Ah... Si mie imi place berea cu lamaie
Ai dreptate, o gura nu strica.
"Golan"? Ai uitat ca esti fata? Trebuia sa zici gola. P.S. Stiai ca inainte oamenii credeau ca se spune golana? Atunci ce rost ar mai avea a? De ce nu golna?
Una pana te-a durut capu'
Si ce frumos ar fi sa spun " ai o gura cam mare", dar sunt amabila si n-am sa spun.
Dwa
Deci am baut un pahar d'ăla mare si lat cu bere, si am mai baut si jumătate din paharul mamei. Mam nici nu m-a văzut cand am baut. hai ca nu e mult.
Bine ca doar dupa 7-8 beri te faci manga
Sigur ca nu e mult .
"Interzis minorilor", iti zice ceva?
N-am baut asa ceva.
Ba tu te dai la mine? Haloo..trezirea ca esti beat!