La început eram sigur de un lucru:
Ori ești fată, ori ești gay.
Nu te pricepi să te dai drept băiat.
Pe bune, "Zeyn"? Nici cu imaginația nu stăteai prea bine.
Totuși, mă întreb uneori cum de am rezistat pe site-ul ăsta 5 ani.
Mă gândesc să-mi fac un cont cu nume de fată să văd cum mă descurc. Parcă mă văd:
"Băieții sunt niște proci, nici nu știu cum să se comporte cu noi, ființe superioare".
Sa stii ca, pe contul LoveSleep, am crezut ca esti fata.
Ba logic ca stiam sa ma dau drept baiat. Zeyn e cel mai frumos nume posibil.
Dar sunt fată.
Vezi ca... daca esti fata, iti spun chestii de fete si iti spun secrete si te intreb despre chestii de fete si te pun sa faci un juramant prin care sa fim cele mai bune prietene, pana la moarte O-O
Acum, mai esti fata?
Pai eu am venit pe site cu câteva zile sau săptămâni înainte ca Zeyn sa "plece", deci nu îmi amintesc userii aceia. Adică am auzit de ei, dar nu i-am cunoscut si nu am vorbit niciodată cu ei.
Dar de Zeyn ai auzit a? hehe. :\
Pe Zeyn am si apucat sa il cunosc
Eee, si ce stiai despre el?
Pai la început am văzut întrebări puse de el si nu am avut curaj sa răspund pentru ca nu voiam sa ma fac de râs. După toate întrebările in care spunea ca e băiat, i-am citit răspunsurile unde vorbea despre el la feminin. Am vrut sa il întreb daca e sigur ca e băiat, dar din nou nu am avut curaj. După am văzut întrebarea in care își dezvăluia adevărata identitate
Si daca ti-as spune ca-s baiat, ca Zeyn exista si ca m-am prefacut?
Nu te-aș crede
Zau? las' ca pun eu o inregistrare cu vocea mea reala, nu cu cea editata.
Parca era unu' frumos si desptept si ninja si contractant pe nume Croampa, oare pe unde o fi?
Esti unic, simte-te bine mai
Ma bucur ca ai ramas sa nu certam, lepră mică.
Tssa...canibalule.
Exact...ce amintiri frumoase.
Nu plange mama, macar du-te si tu deasupra plantelor ca nu au mai fost udate de mult.
Am acid in lacrimi, ai uitat? L-ai uitat pe Zeyn, a?
Cine? Habar nu am, eu nu retin nume, retin fapte si fete, atat.
Zau? nu mai spune. Cat ma rog eu de scarba sa intre si nu vrea.
Transmitei ca copac il injura
Nici nu stie cine esti
Bagamias cioaca in el
DaciaRomania întreabă: