anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ba ce dor imi e de userii vechi,
Adica, imi amintesc de Exile, nu prea l-am cunoscut, de Asheadau, caruia nu-i voi scrie numele corect. Ce dor imi e de srtumf, cu cine ma mai cert eu? Sau RedFox, cu cine mai vorbesc eu despre vulpile din animele? Sau tipu' ala ValiMihai1234567 sau cate numere o fi avut thinking Imi amintesc cand a pus intrebarea "cine sunt userii astia Bestia98, Daisuki si Tudorel96, ca s-a umplut categoria de..bla bla" aaaaa, de Tudorel iar imi e dor. Gay-ului ala nu-i dadeam mai mult de 13-14 ani. Avea o poza...pfaaa, sau, sau, Bestia98, de asta nu-mi e dor. Cand i-am zis sa-mi dea telefonul' sa ma joc, cica i se descarcase bateria -_-. Si tipu' ala Decstar, sau il confund? thinking stiu ca-mi zicea ceva ce nu-mi prea convenea mie, dar nu mai stiu ce thinking sau KawaiiPotato, cand spunea ca ne veoleaza pe toti, (cat m-am chinuit eu sa-i ghicesc numele) ea a fost a doua careia i-am spus ca-s fata, prima a fost Zombisor, sau LoveRudolf, din cauza ei m-a muscat pe mine Rudolf, sau ILoveSweet, ea a fost singura care l-a acceptat pe Zeyn, si dupa Karima. hihi, Ideea e ca...nu stiu care e ideea, dar stiu ca erau mai multi, dar nu ii stiu pe toti, ca nu-s de-un veac pe aici.

31 răspunsuri:
| Pikachu175 a răspuns:

Te referi la acest LoveRudolf? http://www.tpu.ro/utilizator/aalure